Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

Jeszcze np. szkoły jazdy, dodatkowe 2 wyścigi, mnóstwo wyścigów na różnych pojazdach w SF, misje w tej kopalni odkrywkowej, misje kierowcy ciężarówki, unikalne skoki, jescze tego masz w ohoho! Ja miałem 55% jak przeszedłem fabułe :stuck_out_tongue:

:expressionless: raczej tak, to samo pytanie 3

Raczej żadna.

Nie.

mille zakochała sie we mnie 33 % . i teraz ona chce jakies miejsce?

jakie to jest miejsce club czy co?

jak wchodze do klubu i tancze zdobywam 2700 p. i ona mówi ze jej sie nie podobało :expressionless:

Sluchajcie.

Wkradlem sie do wojska i zabralem im CZOŁG :lol:

Ale moim zdaniem misje dla policji mozna by latwiej zrobic za pomoca HELIKOPTERA z machine gunem i rakietami :lol:

No ale jak bylem na terenie wojska to nie bylo tam takowego helikoptera :frowning: (jak w szkole latania)

Gdzie go moge znalezc ?? :? :? :?

jak sie tam wkradłęś?

Polecialem BARDZO NISKO Jet Packiem i jak tylko podlecialem do czolgu to wlazlem do niego nastepnie szybko na lotnisko sejva zrobic :lol:

Wylazlem z czolgu, sejw, zapakowalem go do garazu, i znowu sejw :lol:

A co z HELIKOPTEREM ?? :frowning:

Złączono Posta : 09.12.2005 (Pią) 21:21

Nie chcialbym byc upierdliwy ale ponawiam moje pytanie o HELIKOPTER zwasny HUNTEREM szczelającym z machine guna i rakietami :lol:

Złączono Posta : 10.12.2005 (Sob) 15:15

Przeszukalem cale wojsko na pustyni i HUNTERA tam nie ma :? :? :?

Ja czołg kradłem w następujący sposób:

1. podjeżdżałem do bazy wojskowej jakimś wysokim samochodem, przeskakiwałem przez mur/siatkę.

2. wybierałem spokojnie pojazd ( z reguły czołg)- nie wiem czy to bug był u mnie ale jeśłi nie taranowałem bramy to w części z brykami nie było wojska

3. czołgiem do dużego garaży na lotnisku

4. goni mnie FBI więc w garażu przygotowałem jeszcze jakiś szybki, bardzo szybki motor.

5. motorem tym jadę do Pay 'n Spay które jest na zachod- wyjezdzam z garazy i tak jakby wzdłuż pasa startowego jechać, a póżniej lekko w prawo do drogi i ciągle prosto.

po wszystkim spokojnie wracałem na lotnisko i wykonywałem viligante mission

nie jest to może optymalne rozwiazanie, ale mi sie opdobało :stuck_out_tongue:

Ps nie próbowałem wykonać misji policyjnej śmigłowcem, ale czołgiem ganiając po pustyni doszedłem do level 50 :smiley:

A nie prosciej bylo zasejwowac odrazu :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Jak robisz sejwa to poicja znika 8)

Ta sztuczka działa też w GTA: VC, nie wiem jednak, czy działa w GTA III.

Rowniez pasek zycia po sejvie wynosi 100% :smiley:

Ej a poco malujecie jak mona poprostu wiecha tzm cyogiem do garazu i zapisac gre. I nie ma policji!

CZolg mozna zostawic przed domkiem, zasejwowac, wyjsc z domku i czolg nadal bedzie tams tal 8)

P.S. pisalem o tym sposobie wyzej :wink:

Zawsze jest to ryzyko, że po wyjściu z domku go już tam nie będzie ;] Mi tak śmigłowiec rąbnęli.

A ja ciagle nie moge znalezc HUNTERA :?

Musisz wykonać wszystkie zadania ze szkoły latania na srebro (czy złoto).

A w wojsku nigdzie nie ma go :?

bo w wojsku go nie ma. Pokarze się tylko jak ukończysz na złoto wszystkie misje na lotnisku. ford_focus o tym napisal przecierz.

Ale moj kumpel nie ma samych zlotych medali i ma HUNTERA bodajze w wojsku w SAN FIERRO :?

Złączono Posta : 05.01.2006 (Czw) 18:11

P.S. a zlota nigdy nie zdobede :? nawet nie moge wystartowac na 100% :? Zawsze mam 97%

To jest proste jak grasz z padem, ja gram na ps2 i mam 100% wszystko więc nie wie, no na klaw. to trudno nawet rowerem podobno. he

Ja lece caly czas prosto. Jak wystartuje to chowam kola i lece prosto. Wogole nie skrecam. Tylko gora dol aby zaliczyc KOŁKA. Zawsze 97% :? :? :?

Nie wiem o co chodzi w jednej misji. Więc trzeba jechać samochodem do tuningu a później jedzie się na jakiś plac i trzeba tam, samochodem skakać o co tam chodzi jak to zrobić?