W tym topicu proszę zdawać pytania odnośnie kłopotów z przejściem poszczególnych misji w GTA SA.
Jednocześnie inforumje że od tego czasu wszystkie osobne topiki z takimi tematami będą kasowane
W tym topicu proszę zdawać pytania odnośnie kłopotów z przejściem poszczególnych misji w GTA SA.
Jednocześnie inforumje że od tego czasu wszystkie osobne topiki z takimi tematami będą kasowane
Mam problem z misjami na Lotnisku kto da mi dobrą rade jak mozna je przejsc ??
daj więcej szczegułów bo misji na lotnisku jest pare
taa … i co jeszcze :?
może to ,że mamy ci podać jak przejść wszystki lotniskowe misje :?:
a ja mam pytanie w jaki sposob sie werbuje ludzi do gangu a pozniej urzadza wojny gangow o terytorium ??
Ludzi gangu werbujesz następująco: podchodzisz do swojego goscia z gangu naciskacsz na niego prawy przycisk myszy i G na klawiaturze i gosciu jest do twojej dyspozycji
Siemka.
mam problem w jednej z misji zielonego dolara ($) :P. Najpierw jade na lotnisko , wsiadam do duzego samolotu i na mapce pokazuje mi sie cel , lece i jak dolatuje tam to nie wiem co mam zrobic ? Nie widze nigdzie jakiegos domu tzn. jakiegos czerwonego trojkacika nad czyms albo jakiegos kola zebym cos zrobil ale na mapce nadal jest ten punkt.
Co trzeba tam zrobic ?
Pozdro
ja też przyłączam się do tego postu bo nie wiem co rzeba zrobić lece tym samolotem i kiedy pokazuje mi się ten punkt to nie wiem co trzeba zrobić
Już dobrze nie pamiętam, ale chyba trzeba na ten punkt wlecieć jest on wysoko a następnie jak wlecisz na ten punkt (czerwony okrąg) to klikasz ENTER i otwierasz spadochron.
mam problem z misja ze jade na motorze z kumplem z gangu i musze 4 gosci zabic z pociagu i zawsze mi zostaje 1 albo 2,…:DNie wiem czy jade dobrze jakies porady bym mogł prosic jak jechac itd.dzieki
z tego samolotu nie morzna wysiąść w locie ajak wyląduje na tej gurze to znika mi ten punkt tylko pokazuje się strzałka nad samolotem A co do problemu dawidek14l4 to musisz pojechać na most i zeskoczyć na pociąg i wybić tych gości co są na pociągu :o
dobrze jedziesz,ja przeszedłem ta misje chyba za 10 razem ale sie udało.Życze powodzenia
Przeszedłem juz te misje… 8) dzieki za porady:)Jak bede mial problem z innymi to napisze…pozdroo…
ja mam problem na tym lotnisku co trzeba je kupić potem wykonać szkołę latania to jest teraz misja po tej co trzeba było motorem wjechać do tego wielkiego samolotu a potem go wysadzić w powietrzy kiedy podchodzę żeby wziąść następną misje na filmiku jes jak ten gościu co daje misje jest ukryty na tych odpadach od samolotu i co dzwoni do CJ i kiedy powinna zacząć się misja to wychodzi i dalej jes to żeby wziąść tą misje oco tutaj chodzi PROSZĘ O POMOC
Qrde , potrzebuje porad odnosnie jednej misji w ktorej musze jechac na lotnisko , wziasc do samolotu pozniej leciec nad morzem az w koncu zobacze samolot i musze od tylu w koleczko wleciec Za cholere nie moge tego przejsc , jak prubuje go gonic to on od razu ucieka tzn. jest o wiele szybszy
Wczoraj jak napisalem posta to po 5 minutach udalo mi sie Tylko zapomnialem tutaj to napisac
Ale i tak dzieki za pomoc
Pozdro
P.S Przeszedlem misje w ktorej mialem zabic tego policjanta ktory mnie do drugiego miasta. No i teraz nie mam juz zadnych misji Wszystkie szkoly ktore mam dostepne przeszedlem. Co jest grane
Mam nie cale 51%
Pozdro
pewnie bedziesz musiał czekac za telefonem tak podejrzewam,ale nie jestem pewien.pozdrawiam.
Nom , musialem poczekac 5 min Teraz takie pytanko , nie na temat ale nie chce zakladac nowego tematu wiec , jak sie lata odrzutowcem (hunter czy jakos tak
) No bo jak trzymam ‘w’ to lece caly czas do gory i zeby leciec do prozdu musze robic tak samo jak w przypadku helikoptera , wiec teraz jest takie pytanie , czy da sie jakos normalnie nim latac , bo w misji w ktorej nim lece leca za mna 3 te same samoloty i one normalnie lataja
Siema.
Mam problem z przejściem misji u cataliny (tej z quadami co trzeba gonić tych trzech gości)
Mam prośbę do was żeby ktoś zainteresowany pomocą napisał do mnie PW a ja mu prześle na maila mojego save i forumowicz przeszed by mi tą misje a potem zasejwował i mi spowrotem przesłał save z misją u cataliny jużwykonaną. Proszę was o pomoc gdyż bardzo zależy mi na wykonaniu tego zadania a nie moge sobie z tym poradzić.
Hunterem musisz sie najpierw wznieść wysoko a potem nacisnąć 8 na klawiaturze numerycznej i wtedy hunter przechodzi w lot poziomy