Problemy z misjami w GTA SA- inne topiki out

Siemka mam pytanie jak mozna otworzyc kombajn jak soi na polu zamknięty??? :?:

Jak jedzie na polu to siedzi w nim kierowca, strzel mu w głowę z bocznej szyby, on wypadnie, a drzwi będą otwarte.

hmmm albo ja tu czegoś nie rozumiem albo :x :lol: :lol: :rotfl:

luki150 zamknięty kombajn nie odjedzie… poszukaj takiego, który się porusza po polu i zrób co radzi przedmówca :lol:

JA jeszcze nie widziałem kombajnu który by STAŁ NA POLU.

łatfo ci mówić ale on jest zamknięty

Złączono Posta : 28.07.2005 (Czw) 19:04

ale nie wiem gdzie jeżdzą po polu kombajny

w nocy kombajny nie jeżdzą tylo stoją

No disiaj jechał gość kombajnem strzeliłem w niego zabiło go ale kombajn był dalej zamknięty nie wiem co mam zrobić może ktoś wie:?: :?:

wie ktoś może jak zrobić 360-tkę na motorze? i czy w samochodzie tak samo się robi jak w motorze…thx :slight_smile:

Gregor10 chodzi o 360* ? :stuck_out_tongue:

tak samo w samochodzie tak samo w motorze

do przodu, spacja i klawisz w bok (tylko nie wiem jak z kolejnoscia)

Nie :stuck_out_tongue: W, S i A Naciskasz jednocześnie (lub zamiast A, D, aby kręcić się w drugą stronę)

wciaskałem jednocześnie i nie pomagało :frowning: samochód stał w miejscu :frowning: chodzi mi bo gram od nowa i jestem w szkole jazdy a pierwszą misją treningową jest zrobienie 360-tki :stuck_out_tongue:

p.s

przeszedł juz z ktoś z was gre? jestem ciekaw jaka jest ostatnia misja 8)

mam problem z misją że lata sie samolotem pokazane jest niby co trzeba zrobić - wystartować i juz robie tak i nic niewiem jak to przejsć

jest około 10 misji z samolotem :expressionless: powiedz konkretnie jaka nazwa misji to będzie łatwiej :slight_smile:

A ja mam kłopocik z misją CUT THROAT BUSINESS - gdzie goni sie Locka. On jest szybszy. Znacie może jakieś [sztuczki] do misji? :smiley:

prosiłbym jesli ktoś przeszedł kurs latania i kurs jazdy samochodem o save na master997@o2.pl z góry dzięki!! (ewentualnie save jakiś późniejszy)

Siema

Mam problem z misja u kostki :frowning: nie wiem co zrobic przelatuje to kulko co jest nad samolotem i nic :-x PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ :slight_smile:

lol to tez opis :lol:

Złączono Posta : 30.07.2005 (Sob) 18:11

I mam jeszcze problem u $ nie wiem jak doleciec na taka wysokosc co prubuje to tu nic :frowning: za nisko :-x

you can now modify street racing cars at this mod shop in ocean flats.

the cars you steal for the garage business can be found in wang cars showroom

taki komunikat miałem po przejściu misji pt. zeroing. i teraz moje pytanie. gdzie znajduje się sklep ocean flats? bo chciałbym do niego zajrzeć a nie moge go znaleśc. prosze o pomoc.

Gregor10 salon samochodowy po lewej stronie dworca w San Fierro (na wprost twojego garażu) taki czerwony kluczyk na mapce :slight_smile:

Axel_14-W tej misji musisz latać nisko tak, aby cię radary nie “widział” kiedy dolecisz do tej obręczy musisz przez nią przelecieć. Kiedy już to zrobisz będziesz musiał wracać na lotnisko i wylądować. Te samoloty są z armii i mają za zadanie cię zlikwidować, więc jak już cię dopadną do najlepiej zgubić je w jakichś wysokich zabudowaniach.

tak wiem, ty mówisz o wang cars showroom, skup samochodowy a ja mówie o mod shop in ocean flats. widziałem na chwilowym zdjeciu jakie się ukazało ale nie wiem gdzie to jest. dokonuje tam się kupna na sportowe samochody. nie chodzi mi o ten sklep który nazywa się trans … itd.