Witam!! Mieszkam na wsi i zmnieniłem sobie neo 129 na 1024… 128 chodziła bez zarzutu tak samo jak i 512 we mojej wsi… Otóż czasami lampka od modemu link ( zxdsl 852) mryga czyli lipa i jak się połaczam to mam bład 692… A czasami lampka się świeci i jak próbuje się połaczyć to wyskakuje mi bład 721… Czasami kiedy się swieci lampka link mogę się połaczyć. Dodam że ściaganie idzie w okolicy maxa czyli 125kb\s tak samo jak upload. I teraz nasuwa się pytanie… Czy w mojej wsi 1mb to zbyt dużo jeżeli transfer chodzi na max? Dzwoniłem pod 800102102 i ma przyjechać do mnie technik który prawdopodobnie rożwiąze ten kłopot. Więc co mam robić? Zmnienić neo?
hmmmm
poczekać na montera??? ???/
Montera? Tzn?
a co wnioskujesz z tego co sam wyżej napisałes??
MONTER = TECHNIK
pozdrawiam
może wina leży po stronie lini telefonicznych co do ciebie idą lub modem ma usterke ale to juz technik stwierdzi
przed chwilą nie mogłem się połaczyć bo lampka link mrygała… Odpaliłem gre TDU pograłem 5minut i lampla sie świeci minimalizuje gre i probuje sie połaczyć i o dziwno necik chodzi… Już drugi raz mi jak odpaliłem gre net mi zadziałal… 2 razy tak robiłem i 2 razy sie połaczyłem nie wem może to zbieg okoliczności
od kilku dni neo ma jakies problemy, ja osobiscie odczuwam to tylko przy sciaganiu plikow (strasznie zwalnia transfer) ale niektorzy koledzy maja podobny problem jak ty, byc moze to przejsciowe problemy a mozliwe ze cos z linia telefoniczna nie tak ale to tak jak juz wspomnieli poprzednicy technik wszystko wyjasni