A FPSY ?? Chodzi o Counter Strika , bo teraz mam tak 30-60 fpsów max , no chyba ze na respawnie mam 99 ale to tylko na kilka sek … Karte Graficzna mam : Ati Radeon 9550
Hmmm , skoro da rade kupic caly zestaw za 500 zł , to ja nie dostane samej plyty glownej + dobry procek ?? …
#Turkissh
W podanym przez ciebie watku nie wiem o jaką plyte chodzi ci , moglbys podac jej nazwe ??
Jeslibym mogl to prosiłbym o podawanie nazw plyty glownej i procesora , bo chcuiałbym pokazac to dla pracownika sklepu komputerowego ktory bedzie mi to zamawiał i wstawiał , bo sam sie niie orientuje w tych plytach glownych i procesorach , a na allegro jest tego masa …
Nie wiem za co odpowiedzialny jest procesor wiec nie napisze , do tej pory myslalem ze jets odpowiedzialny za plynnosc gier wiec pod pojeciem dobry chodziło mi o to by nowe gry sie nie cieły . Ale jezeli nie , to chodzi mi o to zebym nie musiał go zmieniac przez kolejne 2-3 lata bo bedzie za słaby do wymogów czegos tam za co odpowiedzialny jest procesor .
Przy obecnym rozwoju plucia ludziom w oczy nie pograsz 2-3 lat, już wymyślają dx10.1, ledwo wszedł dx10 (parę dem i patche) i karty typu 8800gtx za 2000 zł ponoć mają być z nim nie kompatybilne.
Tej płyty już się nie kupi w cenie 230 zł ~300 zł i ciężko ją kupić.