Profesjonalny program do tworzenia tła i loga

Witam zna ktoś może bardzo dobry program do tworzenia loga lub tła ? Dam przykład - http://www.youtube.com/user/ROJOV13 jego tło.

To nie jest robione raczej w gimpie. Chodzi mi tylko o program który jest zdolny zrobić coś takiego, nie jakiś łatwy w obsłudze,

może być coś naprawdę porządnego. Na tym tle są fajne napisy, i myślę, że to nie jest zwykła czcionka tylko stworzone napisy.

Fajnie byłoby, gdyby ktoś mi podał nazwę takiego programu.

:))

Witaj, popraw proszę tytuł tematu tak aby wstępnie informował o problemie, użyj przycisku EDYTUJ , który znajdziesz w prawym górnym rogu Swojego posta. Dobrze zatytułowany temat daje szansę na szybszą pomoc. Dziękuję za uwagę.

Tip: Unikaj słów: “problem”, “help”, “pomocy” i.t.p. Tego typu słowa nie spowodują szybszej reakcji a mogą odnieść odwrotny skutek od oczekiwanego, tytuł tematu ma być skróconym opisem Twojego posta- powodzenia.

Skoro uważasz, że w gimp czy ps nie zrobisz czegoś takiego to widać to oprogramowanie jest dla ciebie zbyt profesjonalne i nie łatwe w obsłudze :stuck_out_tongue:

Robiłem już dużo. I wiem, że zrobienie takiego tła to nie jeden program. Mam Adobe cs 6, Corela i tym podobne. Umiem się nimi posługiwać.

Tylko, że żaden nie może zrobić napisów fajnych… Samych bez tła, światła, pęknięć itd… Do napisów jest chyba inny, Cinema 3D czy jakoś tak prawda ?

I o to mi chodzi, o taką mieszankę, jeden program dobry do tego inny do tamtego.

:))

PS. Nie chodzi mi o wklepanie czcionki i jej powiększenie heh.

No właśnie z twojego posta wynika że chcesz jakiś automat. A grafika to nie tylko gotowce i automaty :))

Co Ty właściwie chcesz wykreować i w czym masz problem? Na tym filmiku YouTube jest pokazane kilka prostych napisów,wmontowanych wideo klipów plus animowane efekty i tła (najprawdopodobniej gotowce).Możesz to swobodnie zrobić w Adobe After Effects lub na upartego nawet w Photodex ProShow Producer.

Mazindo… ten program, a właściwie całe urządzenie nazywa się “Brain”, niektórzy mają problem, żeby go odpowiednio używać, mimo ogólnie dostępnych i dostarczanych w komplecie dwóch, bardzo zaawansowanych manipulatorów. Jednak ty na pewno sobie poradzisz, masz przecież legalne oprogramowanie… i tu przypomnę Ci, że napisałeś, że masz CS6…, Corel i wiele innych narzędzi. Groszy one nie kosztują, więc coś chłopie musisz jednak potrafić, wierzę w Twoje siły.

Jeżeli czegoś nie da się zrobić w corelu, ps i autocadzie to to nie istnieje … (mowa o grafice).