Profil użytkownika nie został załadowany poprawnie + inne

Witam,

wczoraj wystąpił dość poważny problem z moim laptopem, mianowicie zaraz po włączeniu ukazał się pulpit zawierający tylko podstawowe ikony programów, a bez ważnych dokumentów w folderach ( których również brakuje ). Zaraz po włączeniu wyświetla się komunikat " Profil użytkownika nie został załadowany poprawnie ". Próbowałem już kilku rozwiązań ale niestety nic nie działa. Odzyskiwałem też dane z dysku ( podpiąłem go pod stacjonarnego ) ale niestety nic z tego. W C:\Users\xxx\Desktop również nie ma nic ciekawego poza kilkoma niedziałającymi skrótami do brakujących folderów ( utworzyły się same ). Dla ciekawostki powiem, że większość folderów chociażby ze zdjęciami w C:\Users\xxx\Desktop jest, a na pulpicie ich nie ma. Niestety folder " Praca Magisterska " z wiadomą zawartością przepadł…

Laptop: Toshiba Satellite A210-15J

System: Windows Vista Home Premium 32bit

Z góry dziękuję za pomoc !

Brakujące dane odzyskasz programem Recuva

http://www.dobreprogramy.pl/Recuva,Prog … 13044.html

Nie pobieraj programu na partycję z której zginęły dane, np. jak dane zginęły z partycji C to program ściągnij na partycję D

Tak samo z instalacją programu.Nie instaluj w Program Files, tylko stwórz folder na D i zainstaluj program.Odzyskane dane zapisz na D

Po odzyskaniu swoich danych załóż sobie nowy profil w systemie, a stary usuń.

witam,

przywracanie systemu robiłeś?

Pozdrawiam,

Masakrator

Tak, przywracałem system ale niestety nie dało to żadnego rezultatu. Program Recuva zdołał odzyskać niektóre rozdziały, ale niestety nawet po odzyskaniu nie można ich otworzyć w Wordzie, ponieważ " Nie można otworzyć pliku rozdział pierwszy kwietniowy_1.docx, ponieważ są problemy z jego zawartością ". Tak więc prosiłbym o kolejne rady jeśli macie jakieś pomysły. Za dotychczasowe mimo wszystko dziękuję !

Nie możesz otworzyć tych plików, ponieważ, część ich zawartości została zamazana na dysku, przez nowo zapisane dane.Aby naprawić uszkodzone pliki z rozdziałami pracy magisterskiej użyj programu Repair My Word

http://lajfmajster.pl/2008/11/25/jak-na … plik-worda

Ten program wyciągnie z uszkodzonych plików co się da.Pod tym linkiem masz program do ściągnięcia, oraz instrukcję jego użycia.

Program oraz odzyskaną pracę dajemy na partycję D:

Jest taka strona Givewayoftheday na której codziennie udostępniany jest za darmo jakiś płatny program (legalnie).Dzisiaj masz szczęście, bo są 2 programy.Jeden z tych programów (ten drugi) to Icare Data Recovery.Jest to specjalistyczny program do odzyskiwania danych.Spróbuj odzyskać nim resztę pracy magisterskiej.Program jest lepszy od programu Recuva.Pospiesz się.Musisz ściągnąć i aktywować program do jutra do 9 rano.Link do strony

http://www.giveawayoftheday.com/

Przy drugim programie kliknij proced to download. (żółty przycisk.Ściągnij archiwum (na partycję D:) otwórz plik readme.txt tam są po angielsku instrukcje, jak zainstalować i aktywować program, żeby działał.