Mam grę NFS MW i zdarzyło mi się to już drugi raz. Rozpocząłem karierę i będąc już przy 3 zawodniku z czarnej listy chciałem walczyć o zainteresowanie 2 ale nie było go. Pisało że Ronnie jest pokonany, a 2 zawodnika nie było widac. Co to moze byc ?. Prosze o pomoc.
Zainstalowalem tego patcha, ale pozniej na pulpicie (tam też mialem tego pobranego patcha) sa jeszcze pliki FRONTEND, GLOBAL, server.dll i speed. Czy to przenieść do folderu z grą czy nie ?
Ale u mnie pisze ze w tym folderze jest juz taki plik o takiej samej nazwie i pyta czy chce scalić folder (ten ktory przenosze) z tym w folderze z grą.Dodam ze mam Windowsa Vistę Home Premium.
Mi też tak czasami się robiło, ale nie w 1 profilu, tylko w tych następnych. Pisze, że Ronnie jest pokonany, ale i tak musisz go rozjechać i iść dalej. To się dzieje na różnych przeciwnikach z Balcklisty. A i jeszcze coś: w sklepie (przynajmniej ja tak miałem) powinno być wszystko odblokowane
U mnie była także inna sytuacja. Pod koniec kariery jak już Razor jest pokonany, dostajesz z powrotem swoje BMW M3 GTR. U mnie było tak tylko w 1 profilu. Chyba, że się nie znam i tak powinno być