Program a'la Net Meter - darmowy - działający poprawniePodW7

Poszukuje programu, Net Metera, tylko że darmowego, działającego pod Windows 7 x64 bo niestety sam program nazywany “Net Meter” nie działa (po instalacji wyskakuje “Nothing to monitor” jest to błąd samego programu który występuje już od dość dawna i raczej nie będzie rozwiązany bo autor zaprzestał prac nad programem). Testowałem DU Meter, działa poprawnie ale…jest płatny i wersja w pełni legalna darmowa jest tylko na 30 dni a ja potrzebuje czegoś darmowego, legalnego do stałego użytku na moim PC.

Polećcie mi coś bo po takiej ilości straconego czasu na szukaniu czegoś ja już odpadam :confused:

Może NetWorx? Sam na niego przeszedłem z netmetera z pół roku temu.

Próbowałem program źle mierzy :confused: wyliczył mi że od 14 stycznia pobrałem 564 GB danych i wysłałem jakieś 6532 GB danych O.o co jest oczywiście nie prawdą >.<

Więc niestety On odpada :expressionless:

Jest najlepszy, sam z niego korzystam, to groszowe sprawy, jakieś tylko 25$.

Najpierw trzeba mieć te 25$ a potem trzeba mieć jak je zapłacić :expressionless:

PS: To jest aż około 72zł a to w cholerę dużo pieniędzy :confused: Za 72zł to ja sobie mogę kupić jakieś ubrania na wyjście, coś do zjedzenia lub ewentualnie kosmetyki takie jak pasta do zębów czy dezodorant jeśli potrzebuję :expressionless:

PS2: jeśli dla ciebie 72zł do groszowe sprawy to hmm podziwiam nie…hmm brakuje mi tu innego słowa…hmm współczuje?

a może tak NetLimiter

Natknąłem się na coś takiego. Nie sprawdzałem. Zainstaluj i powiedz co sądzisz :slight_smile:

http://www.softpedia.com/get/Network-To … er-2.shtml

Odebrałem posta dopiero teraz xD

Możliwe, że zainstaluję to ale nie wygląda zbytnio zachęcająco patrząc po screenach D:

NetMeter 1.1.4 działa poprawnie pod Windows 7.

Kalendarz XP - darmowe i ma wiele innych ciekawych funkcji.

Nie jestem tylko pewny czy ruszy pod Win7.

BEZDYSKUSYJNIE NAJLEPSZY

Bandwidh Monitor platny

DU Meter pełna wersja została zamieszczona w Komputer Świat 4/2011