Poszukuje programu, Net Metera, tylko że darmowego, działającego pod Windows 7 x64 bo niestety sam program nazywany “Net Meter” nie działa (po instalacji wyskakuje “Nothing to monitor” jest to błąd samego programu który występuje już od dość dawna i raczej nie będzie rozwiązany bo autor zaprzestał prac nad programem). Testowałem DU Meter, działa poprawnie ale…jest płatny i wersja w pełni legalna darmowa jest tylko na 30 dni a ja potrzebuje czegoś darmowego, legalnego do stałego użytku na moim PC.
Polećcie mi coś bo po takiej ilości straconego czasu na szukaniu czegoś ja już odpadam
Próbowałem program źle mierzy wyliczył mi że od 14 stycznia pobrałem 564 GB danych i wysłałem jakieś 6532 GB danych O.o co jest oczywiście nie prawdą >.<
Najpierw trzeba mieć te 25$ a potem trzeba mieć jak je zapłacić
PS: To jest aż około 72zł a to w cholerę dużo pieniędzy Za 72zł to ja sobie mogę kupić jakieś ubrania na wyjście, coś do zjedzenia lub ewentualnie kosmetyki takie jak pasta do zębów czy dezodorant jeśli potrzebuję
PS2: jeśli dla ciebie 72zł do groszowe sprawy to hmm podziwiam nie…hmm brakuje mi tu innego słowa…hmm współczuje?