Program do dodania krwi i ran w filmie

Poszukuje damrowego programu który pozwoli mi dodać krew oraz jakby się dało rany na ciało osoby. Z powodu braku funduszy nie bylismy w stanie tego zrobić. Prosze o pomoc i w miare możliwości podanie też tutorialu. Jestem zielony w tym temacie a film musze skręcić do szkoły.

Za free to najlepiej Gimp + Pędzle

Dzięki naprawde bardzo mi pomogłeś. Bardzo bym prosił osoby które naprawde chciały by mi pomóc o udzielanie się.

Marne szanse na darmowy program który by to potrafił ostatnio taki program który potrafił by to robić widziałem widziałem z 5 lat temu pod maka instalka zajmowała 25 GB i kosztował w przeliczeniu na nasze 54 tys zł ale szukaj może coś znajdziesz.

Istnieje 99,999999999999999999999999% szans że ten program to zrobi, chociaż może to być nieco problematyczne, nie zajmuje 30PB, nie potrzebuje 1000 procesorowego klastra do działania, nie kosztuje miliarda $$, i nie powoduje decyliona $/sekundę potencjalnych strat z powodu piractwa.

No i jest jeszcze after effects, stworzony specjalnie z myślą o tworzeniu efektów specjalnych, pełna wersja jest dość droga, ale jest też trial.