Program do eksplorowania plików w wideo broszurze

Witam. Czy istnieje program przez który można dostać się do plików wideo broszury przez kabel USB ? Zależy mi na dodaniu własnych plików wideo a usunięcie oryginalnych plików. Czy istnieje sposób aby tego dokonać. Proszę o pomoc.

Co to za wideo broszura?

Na stronie producenta do którego link był na filmiku (a raczej firmy która kupuje masowo te ekraniki do odtwarzania wideo w Chinach i drukuje okładkę) znajduje się informacja:

Istnieje możliwość zablokowania kasacji oraz wgrywania nowych materiałów video.

Więc musisz podłączyć się kablem USB do komputera i sprawdzić czy masz dostęp do usuwania i wgrywania nowych plików. Bardziej hardkorowo - musisz wyciągnąć sam ekranik z broszury (podejrzewam, że wiąże się to ze zniszczeniem okładki) i zobaczyć co to dokładnie za urządzenie - jakiś model, symbol itd. powinny być widoczne na obudowie.

Ale jeśli chcesz wykorzystać taką broszurę do własnych celów (np. do wyświetlania zdjęć), być może lepiej będzie kupić gotową “cyfrową ramkę” na Allegro od 90 zł lub na Aliexpress od $25.
Czysta wideo broszura jest na Ali od $26.

Miałem podłączoną kablem USB ładowało tylko baterie nic poza tym. Mógłbym zamówić wideo broszurę jednak nie mam tyle czasu (czas oczekiwania na broszurę ok. 3 tygodni). Trudno wychodzi na to że z tą nic już nie zdziałam.