Hejka wszystkim,
przejrzałem trochę forum ale nie znalazłem odpowiedzi.
Potrzebuje program gdzie będę mógł prowadzić księgę przychodów i rozchodów, ale również ewidencje przebiegu pojazdu oraz wystawiania faktur (bez VAT - tzw. rachunki).
Program może być płatny, fajnie by było gdyby była dostępna wersja trial aby przetestować możliwość programu.
Gdyby przyszło ci do głowy korzystać z jakiegoś rozwiązania on-line, upewnij się czy istnieje możliwość eksportu całej twojej “klikologii” do jakiegoś pliku i wykonania kopii zapasowej na własnym nośniku. Po mnożących się jak grzyby po deszczu firmach, oferujących najwyższą jakość za najniższą kwotę, można spodziewać się różnych wtop.
Jeżeli wybierzesz firmę, która oferuje księgowość online, ale już długo funkcjonuje na rynku, to małe szanse, aby okazało się coś nie tak. Korzystam z księgowości online od początku prowadzenia działalności, i jeszcze nie miałam żadnych problemów z tym związanych. Poza tym dzisiaj bardzo łatwo sprawdzić opinie w internecie, jeżeli coś będzie nie tak, z pewnością się o tym dowiesz. Aktualnie wybrałam usługi z ifirma, a ich program do fakturowania online jest bardzo intuicyjny i łatwy w obsłudze. Możesz przecież zdecydować się tylko na okres próbny i samemu to sprawdzić.