Program do muzyki/basów itd ? : o

jest coś takiego, co pozwoli jakoś hmm jak by to nazwać…

czy jest taki program który odegrałby role wzmaczniacza… żeby można było w nim dać więcej basów itd

mam głosniki 2x200W

i 2 małe do kompa 2x50 W

do Winampa spróbuj tego: http://winamp.com/plugins/details.php?id=145086

hmm…

ja używam jetaduio… i jak by to mogło być oddzielnie… a jak nie to się chyba znowu przęzuce na winampa

Pyra jaką masz kartę dźwiękową :?:

hmmm a no niech spojrze : >

napewno jakaś stara ^^

Creative SB Live! Player 1024

do tej karty z powodzeniem możesz zainstalować ten sterownik :arrow:

kX driver

zaawansowany, o wiele ‘lepszy’ od standartowego sterownika Creative :slight_smile:

posiada wiele bajerów w tym bardzo zaawansowany DSP, możesz w nim wyczyniać cuda :smiley:

a jeśli chciałbyś mieć dźwięk naprawdę dobrej jakości to zapoznaj się z tym:

http://forum.tweak.pl/index.php?showtopic=63498&hl=asio

no ale ponoc stery od producenta są zawsze najlepsze

DUCH nieraz chce Cię o coś popytać na gg ale nigdy mi nie odpisujesz :confused: !

Ty używasz tego fobara czy jakoś tak ? : d

nie wiem kto Ci to powiedział, ale to napewno jest bzdura :slight_smile:

bardzo żadko jestem na gg - nie lubię tego wolę tlena :wink:

tak Foobar2000 na kX`ach + ASIO :spoko:

lol ja mówie gg tak standardowo sam używam konnekta a nie gg…

no ale np, do kart graf do gier, lepsza sąstery od producenta niż te najnowsze…

nie bardzo to rozumiem :-s

sterowniki do GeForce`a od nVidii są gorsze wydajnościowo niż sterownik np. Omegi czy StarStorm :slight_smile:

do ATI również Omegi są lepsze niż Catalyst`y :slight_smile:

yyyy… yyyy… : O

duch wiesz co moze ja napisz do Ciebie na gg a Ty poświęcisz mi troche czasu oka ?

Ja uzywzywam tego polecam dobra maszynka do tego wiecej funkcji i wogóle można sie pobawić

Winamp - Izotope Ozone for Winamp

iZotope Ozone

Prosze bardzo, to powinno ci wystarczać, mysle że pomogłem.

Najlepszy jest według mnie DFX dla Winampa…posiada kilka ciekawych opcji w tym “hyper bass” - tego nie da sie opisać, trzeba usłyszeć :slight_smile:

Jedyną wadą DFX’a jest to że jest płatny a wersja testowa ma swoje własne ustawienia których nie można zmienić.

DUCH zainstalowałem tego foobar’a zrobiłem wczystko jak było w tym poradniku no i jak chce włączyć jaką kolwiek mp3 to mi wyskakuje:

INFO (CORE) : startup time: 1292 ms

INFO (CORE) : opening file for playback :

INFO (CORE) : location: “file://C:\Documents and Settings\Marcin\Pulpit\RISE.wav” (0)

INFO (foo_output_asio(exe)) : open : 32000 Hz, LINEAR PCM, 16 bits, 2 channels

ERROR (foo_output_asio(exe)) : failed in initialization of ASIO driver.

Ja używam JetAudio i jest gicior basy idzie regulwoac i mam program tez

“Sound Effects”

Pyra :lol: jeśli zrobiłeś dokładnie tak jak trzeba to nie ma siły żeby było źle :slight_smile:

dobre pliki umieściłeś w Foobar\Components :roll:

ważne jest jaką częstotliwość mają twoje pliki muzyczne :!: 44KHz czy 48KHz… jeśli mają 44KHz to w Foobar musisz jeszcze dołożyć Resampler i ustawić go na 48KHz :slight_smile: oraz w ustawieniach kX --> Ustawienia --> Panel Sterowania ASIO mieć 48KHz i 21.33ms

same ustawienia kX zostaw sobie domyślne bo masz w nich więcej bajerów typu Timbre do podkręcania basu :smiley:

: o

eee…

a mam problem z foobarem bo mam 2 głosniki a gra m itylk o2 : o mam ustawione że ma być na 4 a gra 2 : /

Złączono Posta : 17.07.2005 (Nie) 17:10

DUCH moze mi dac twojego cfg od foobara bo ja mam w nim strasznie dupna jakość : /