Program do nagrywania TV


(Megatron1) #1

Mój kolega ostatnio kupił sobie karte TV , tylko ze niedostal znim zadnego programu do nagrywania i jeśli zna ktoś dobry program do nagrywania filmików z TV ,bede wdzieczny jak ktoś podda :stuck_out_tongue:


(Madafaker) #2

Tutaj poszukaj…


(Verse Chorus Verse) #3

ale wtopa to niech ja szybko sprzeda - powaga mam taki bubel od kilku lat i wogole sie nie sprawdza - wiadomo ze teraz sa lepsze modele kart TV ale oprogramowanie jest fatalne tak jak bylo:) zawsze jest problem z synchronizacja dzwieku przez co nagranych filmow nie da sie ogladac jak narazie jedyny program ktory mam i ktory nagra film rowno z dzwiekiem to “neroVision Express” :slight_smile: sa inne lepsze programy ktore pozwalaja niby ogladac w pelnym ekranie i jednoczesnie zgrac film w divx-ie tak by sie zmiescil na plyte CD ale to bys musial miec chyba procek z 4 GHz a o ile sie nie myle - ni ma takich:)

ps.troche nazbijalem ale jak juz cos moge poradzic to poradze jedna prosta rzecz jak juz kolega bedzie cos nagrywal to pod winXP dobrze jest ustawic proces programu nagrywajacego na maxa zmiejsza to ilosc gubionych klatek przykladowo w neroVE wyszlo mi przy 10min nagrania kolo 20 pominietych a o zmianie 1,2 lub wogole

tyle narka


(Megatron1) #4

a jeszcze jedno pytanie czy jest jakis daromowy program do odkodowywania programów ? :lol:


(Verse Chorus Verse) #5

jakies sa (nie mam pojecia czy darmowe) ale wiem ze napewno nie dzialaja na modelu "Philips Proteus (7134) WDM Video Capture " kumpel ma taki i ja mam Ty nie napisales jaki masz model wiec nie wiem czy u Ciebie pojdzie


(Dod) #6

BLEACH: Najpier poczytaj troche… do tego co napisałeś nawet nie będę się odnosił bo to kompletne bzdury i szkoda czasu.

R34: Niech kumpel idzie do sklepu z reklamacja… z kazda porzadna karta TV musi byc oprogramowanie… a jak to jakas okrojona ver. bez oprogramowania (o ile takie sa :stuck_out_tongue: w co watpie) niech sprawdzi na stronie producenta


(fiesta) #7

R34 Radzę poczytać:

http://forum.dobreprogramy.pl/rules.php

a szczególnie:

:twisted: