mam pytanko często widzę na różnych portalach zdjęcia, na których wklejone są różne kwiatuszki, ramki itp gadżety. Bardzo bym chciala mieć taki program najlepiej w bezpłatnej wersji… i jeszcze jedno szukam programu do edycji zaproszeń ślubnych… za pomoc dziękuję
mikaW ,
Proszę poprawić pisownię w tytule tematu i w opisie problemu. W celu edycji swojego posta proszę skorzystać z przycisku
pierwszy raz w życiu widzę aby na jakimś forum “czepiano” się o brak znaków interpunkcyjnych. Myślałam, że to jest forum komputerowe, a nie poprawnej polszczyzny.
Do Photoshopa można pobrać brushe (pędzelki) co takie kwiatki robią. Do GIMP`a chyba też.
do edycji czy tworzenia bo to trochę różnica
Jeśli chcesz je tworzyć od podstaw to proponuję Corel Draw’a albo Adobe Illustrator’a
Polecam Inkscape. Darmowy i prosty program do grafiki wektorowej o dużych możliwościach.
To jest po prostu forum dla ludzi na poziomie.
Do obróbki zdjęć polecam PhotoFiltre. Program jest dostępny w wielu językach, ale ja radzę ściągnąć spolszczenie, jest dostępne na http://www.dobreprogramy.pl . Jest dużo filtrów, można zastosować klonowanie, wkleić obiekty, kwiatki, liście, ramki itd.