Program do robienia tzw. plikowni


(Pablo Zwierzeta) #1

Czy jest taki program do wgrania na serwer i stworzenia własnej plikownii ?

Z góry dziękuję za odpowiedź.


(Addamko) #2

Do wgrywania na serwer służy np Total Commander, a jeśli chcesz mieć "plikownie" to pobierz odpowiedni skrypt


(Airborn) #3

np. eFileBrowser


(Skr3czu) #4

Albo FilleZille dostępny na Vortalu


(Pablo Zwierzeta) #5

Wszystko fajnie Airborn , ale chodziło mi o taką pobieralnię, do której każdy może dodawać swoje pliki.

Czy można takie coś ściągnąć na swoją stronkę www? Proszę o pomoc.


(Kutar 0) #6

albo korzystasz z gotowca, po9szperaj na hotscripts.pl i hotscripts.com

albo piszesz samemu;] o ile znasz PHP;]


(Skr3czu) #7

To nie jest program tylko skrypt.


(Kutar 0) #8

W sumie profesjonalny rozbudowany skrypt w PHP również można nazwać aplikacją (programem). Wszak PHP to język programoania i jest bardzo podobny do "typowych" języków programowania.

PS. PHP należy do tej samej rodziny co C++ i Java;]


(Skr3czu) #9

Dlatego to napisałem

Bo go nie zrozumiałem za bardzo...


(Pablo Zwierzeta) #10

Nie znalazłem tam potrzebnego mi skryptu, ale dzięki za pomoc.


(Ccx) #11

http://hotscripts.pl/PHP/Skrypty-i-komponenty/Upload


(Pablo Zwierzeta) #12

Niestety co wypróbuję to nie działa.


(Skr3czu) #13

a jaki bład jest ?


(Pablo Zwierzeta) #14

Ktoś z was mógłby mi jakiś skrypt polecić z własnego doświadczenia (czyt. korzystał z tego).