Hej tak jak w temacie ,czy istnieje program który może nam pokazać na danych podzespołach ile możemy osiągnąć fps w danej grze?
Fraps , Action - ma opcje benchmarku jeśli chodzi o programy , żaden program ci nie powie że z procesorem za tyś i grafiką za 1500 zł będziesz miał więcej fps niż na 5 letnim kompie za dużo jest zmiennych np stan dysku HDD ilość zainstalowanych programów gier itp
Okej bo mam do planuję na za jakieś 4 miesiące kupić komputer do fortnite i cs: go i taki program by mi bardzo pomógł ,oczywiście pod ten monitor bym chciał ,ale jak już będę się zastanawiał to napiszę temat na forum https://www.x-kom.pl/p/361249-monitor-led-24-269-lg-24gm79g-czarny.html?utm_source=spec
Ja mam kompa swojego 10 lat (Plus minus dokupowałem coś ) a gry chodzą lepiej niż na 3 latku sąsiada . Wniosek taki nie ważne jaki masz sprzęt ważne jak dbasz o niego
Czyszczę s kurzu co miesiąc chcę coś lepszego pod fortnite i csa bo na średnich nie wyciągam 120 fps w fortnite a na niskich sredio w takiej grze jak fortnite grac ,dlatego ten monitor i cos pod niego.