Hejka!
Szukam programu do streamingu/transmisji wideo z gier na YouTube. Jestem na razie trochę zielona w tych tematach, ale słyszałam o programie Action! Wydaje się dość ciekawy. Dodawanie loga, kamerki, audio, nagrywanie micro i systemu na dwóch osobnych ścieżkach dźwiękowych, funkcja green screen itd. Zrobiłam mały research i dowiedziałam się, że za jakieś 3 tygodnie ma wyjść wersja 3.0, która będzie zawierać jeszcze:
podgląd kompozycji wideo na żywo,
live chaty,
jakieś donation - to chyba opcja umożliwiająca widzom dokonywanie płatności podczas transmisji jak się im coś podoba?
monitorowanie temperatury kompa i obciążenia sieci
wyświetlanie liczby oglądających widzów na żywo
-funckja rysowania na żywo i inne opcje.
-computer benchmark? itd.
Szczerze mówiąc to nie wiem co będzie mi tak naprawdę potrzebne… Wszystko? A może tylko część z tych rzeczy. Jeszcze nie wiem. Ale wydaje mi się, że to chyba jest ok? Czy ktoś może mi powiedzieć na jakie funkcje powinnam zwrócić uwagę?
Nowy interfejs będzie wyglądał tak o:
Jeśli chodzi o inne programy jakie znalazłam w tym temacie to XSplit, OBS ale nie mogę sie trochę w tym połapać… Strasznie to jakieś nieintuicyjne.
Czy ktoś miał styczność z programem Action!? Będę wdzięczna za pomoc.
Thanks!
Aaa… niby ten “big update” ma być darmowy dla wszystkich aktualnych posiadaczy programu.
Do użytkowników: Jak oceniacie program Action!
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
0 głosujących