Program do zamiany szeregu obrazków w filmik

Cześć wszystkim :slight_smile: potrzebuję programu, który zlepi szereg jpegów w filmik. Nie potrzebuję nim nic nagrywać, obrabiać filmików ani robić zdjęć, tylko zlepić obrazki. Potrzebuję, żeby mi pozwolił wybrać co ile dokładnie milisekund ma się pojawiać następny obrazek. W przykładowej animacji będę potrzebowała żeby 10 obrazków zajęło 1 sek, a więc żeby kolejne obrazki pojawiały się co 100 ms. Najlepiej oczywiście, żeby program był darmowy.
Ściągnęłam już wiele różnych programów do animacji poklatkowej i montażu ale jak na razie żaden nie umożliwia mi ustawienia dokładnie co do ms tempa, w jakim mają się pojawiać obrazki… Nie wiem nawet do końca, co wpisać w Google, gdybyście mi podrzucili nazwę takich programów to już by mi to coś ułatwiło.
Z góry pięknie dziękuje! Trzymajcie się ciepło, pozdrowienia :slight_smile:

Wielkie dzięki za odpowiedź :). Niestety w tym programie także minimalna długość wyświetlania jednego obrazka to 1 sek. Ja potrzebuję żeby kolejne obrazki wskakiwały co najmniej w tempie 100 ms, i szybciej.

Może stary Live Movie Maker miał tak szybki czas reakcji:

http://files-download.playpc.pl/AkcesoriaINarzedzia/Akcesoria-i-Narzedzia-Inne/WindowsLiveOffline/wlsetup-all.exe

2 polubienia

W Photostage Slideshow można ustawić minimalny czas na 0,1 sek.

2 polubienia

Pięknie dziękuję Wam za pomoc, w końcu mały programik MonkeyJam załatwił sprawę, można tam ustawić zupełnie dowolne fps, co mi wystarczyło. Problem rozwiązany.

1 polubienie