Poszukuje program, który zapisze o której komputer był włączany i ile czasu pracował.Chodzi mi o kontrole czasu dziecka przed kompem chce sprawdzić czy siedzi i ile czasu.Najlepiej zeby program nie był widoczny
Kalendarz XP ma taką funkcje ale nie wiem czy spełnia twoje wymagania co do niewidoczności.
A zapisuje logi zeby mozna było potem przeglądać ??
Raczej twoję wymagania w pełni sprosta:
Podgląd Zdarzeń.
Bardzo fajny program, jak się go w opcjach dobrze ustawi nie będzie się wyróżniał.
ściągniesz go TUTAJ
A które z tych wpisów są od włączania i wyłączania kompa??
PPM na ikonce kalendarza w trayu -> narzędzia -> status systemu
Dokładnie Kalendarz XP…Lub jakiś z rodzaju ochrony rodzicielskiej
Było to dawno, ale o ile dobrze pamiętam był to program Straczas. Czas od uruchomienia kompa pokazywał również w … milisekundach Wiem, że był w jednym z CD-Action, ale w necie pewnie też gdzieś jest, ale dziś nie mam już czasu szukać Może znajdę jutro
W Polsce mamy do tego chyba najlepsze oprogramowanie do zapisywania czasu pracy przy komputerze - timecamp
Na załączonym screenie jest wersja angielska, ale spokojnie można zmienić język na polski. Dodatkowo masz możliwość przeglądania zaawansowanych raportów, odczytywania nagłówków dokumentów na których pracujesz (łącznie z tytułami stron) i wiele innych ciekawych rzeczy.