Witam,
Poszukuję programu, który będzie zmieniał mój głos w czasie rzeczywistym na jakieś inne głosy… w programach od dobreprogramy.pl znalazłem tylko jeden i do tego beznadziejny AV i coś tam dalej. Jeśli znacie jakieś to śmiało piszcie
Witam,
Poszukuję programu, który będzie zmieniał mój głos w czasie rzeczywistym na jakieś inne głosy… w programach od dobreprogramy.pl znalazłem tylko jeden i do tego beznadziejny AV i coś tam dalej. Jeśli znacie jakieś to śmiało piszcie
Nie jestem pewny, ale wydaje mi się, że oprogramowanie takie jest dołączane do kart dzwiękowych ASUS serii DG/DX/D2X.
Sam posiadam Creativa, ale czytałem o tym.
Poczekajmy, może ktoś się jeszcze wypowie w tej kwestii.
Witkacz, a nie znasz nazwy tego programu?
Niestety, nie znam nazwy. Może ta funkcja jest wbudowana w sterownik? Wejdz na Google i zobacz.
Jak pisałem wcześniej mam Sound Blastera a nie Xonar-a.
AV Voice Changer i nie ma lepszego na rynku.
Napisz czego od niego oczekujesz, skoro najlepszy w tej dziedzinie soft na rynku uważasz za beznadziejny
Wersja trial dostępna na DP ma bardzo liczne ograniczenia, dopiero pełna wersja pokazuje co ten program naprawde potrafi zdziałać.
To miło ale wolałbym przetestować program w całej jego okazałości - powinni zrobić wersję na 7 dni lub coś podobnego, a nie pokazywać tylko kawałek programu
Voice Changer 6.0 Diamond
Dziękuję