witam,jest coś takiego co umożliwi mi wpisanie że w np. styczeń zarobiłem 300zł potem wpisuje ze wydałem 30zł na doładowanie tel i 20na pizze itd i pokazuje mi że w danym miesiącu zarobiłem tyle,wydałem tyle na to i na to zostało ileś tam? co polecicie?
to już znalazłem tylko chciałem żeby ktoś mi powiedział co będzie najlepsze-łatwy w obsłudze i żebym mógł wpisać te dane o których pisałem i potem podejrzeć np. dany miesiąc na co ile wydałem a ile zarobiłem
zobaczyć np. ile wynoszą stałe miesięczne opłaty a ile inne np. własnie to doładowanie-tego nie robię co miesiąc
.fajnie jakby np. jeszcze można było sobie wrzucić to na pendrive i na innym komputerze podejrzeć.a może jest coś co by można na komórkę również/lub wrzucić
-a może jakiś ma opcje z podziałem wydatków,że robię sobie kategorie:np. żywność,rachunki a potem mogę zobaczyć ile na co idzie
Witam. Ja używam darmowego programu " wydatki.com" od dwóch lat i jestem zadowolona. Jest to prosty sposób na zapisywanie codziennych wydatków ,ale tylko wydatków.Można to wydrukować czy zapisać w kompie.
A ja korzystam do tego celu z Excela / Calc’a, zależnie od kaprysu