Cześć mam problem z pobraniem sterowników Nvidia gdyż chciałem je zaktualizować bo miałem lagi w gta v a ponoć to od tego ze sterowniki mam stare i wyskakuje takie cos laptop Lenovo y50 70 z gtx 960m z windows 8.1 a gdy gram w gta mam 40 fps i spada a gdy jadę mam 15 i chciałbym zaktualizować te sterowniki bo to chyba pomaga
i wyskakuje takie cos co mogę z tym zrobić a wyłączyłem geforce experiencePozamykaj wszystkie działające programy w tle nvidia reset i ponownie spróbuj.
wszystko wyłączone jak wszedłem do menadzera zadan to tam nic nie ma z nvidia bo wyłączyłem wszystko juz chyba
Zakończ działanie innych programów instalacyjnych . Stare stery odinstalowane ?
nie
odinstaluj odpal ccleaner i przeczyść stare pliki i spróbuj ponownie.
a to trzeba odinstalowac stare sterowniki zeby nowe zainstalowac ?
Nie można na stare zainstalować , ale w twoim przypadku to lepiej odinstaluj .
Jeśli masz zamiar przeinstalować sterowniki ,to polecam użyć programu DDU.
Za mało przecinków, twoja sentencja zabrania nadpisywania starszych.
znaczy mam fps 40 ale nie spada czasem ale musze grac w 800 na 600 w oknie
moze nie chodzi o sterowniki a o ustawienie domyslnej karty graficznej moze mi gta sie włacza na na intel graphics
tylko ze ustawiałem na domyslną karte nvidia chyba mozliwe ze sie nie ustawiła nie ustawiła sie zobacze jak bedzie jak na nvidia bedzie działac
masz dwie karty NVIDIA i INTEL. Obraz na ekranie jest zawsze wyświetlany przez INTEL
Wczoraj chyba grałem w gta bo sie zainstalowało i miałem ustawione na najlepsze ustawienia i miałem 40 zmieniłem na niskie grałem i miałem z 60 cos i kolega mi na discordzie i w tedy mi klatki spadły i nie wróciły i jak z nim gadałem to miałem 20 i zainsaliwałem od nowa i tak samo albo mi sie wydawało ze mam 60
A jest cos co mogło by mi dac duzo fpsów?
A na tym laptopie ile powinienem miec fpsów w gta v?
Spróbuj je zainstalować w trybie awaryjnym. Zaznacz też w instalatorze opcję czystej instalacji.
Pobierasz mały program DDU i co ważne uruchomić go w trybie awaryjnym i odinstalować stary sterownik i dopiero po restarcie zainstalować nowe.