Program portable do zgrania zabezpieczonej płyty DVD do obrazu ISO

Nie mam napędu w swoim laptopie i z tego powodu potrzebuję zrzucić zawartość oryginalnej płyty z filmem DVD do obrazu ISO. Płyta ma zabezpieczenia, takie info dostaję w programie Alcohol 52proc. CD Burner XP rozpoczyna zgrywanie ale nie ma postępu przez dłuższy czas. Jedynie „DVD to ISO” zakończył operację ale odtwarzając film z tego ISO ciągle przerywa, pojawiają się artefakty. Skopiuj - Wklej z poziomu eksploratora Windows też zwraca błąd.

Pytanie czy są jeszcze inne tego typu programy, które można uruchomić z pendrive ponieważ zgrać muszę to na innym komputerze.

Pewnie płytka ma LaserLock lub coś. Dano ją płytami i zgrywaniem przede wszystkim się nie bawiłem. Alcohol 120% był, jakieś Nero kiedyś, uuu , nostalgia.

Co do zgrania tego, to na pewno jest jakiś pomysł.

Zgrać film dvd do iso bezpłatnie to zawsze były najlepsze programy dvd shrink i dvd decrypter. Zawsze usuwały zabezpieczenia bez problemu. Mimo, że nie mają te programy wsparcia od wielu lat dalej działają i robią robotę. Z nowych programów można trailem spróbować dvd Fab potężny kombajn do obróbki płyt dvd, bluray i plików filmowych.
Jak chcesz zgrać fizyczną płytę dvd bez napędu do obrazu iso?

Te programy potrafią zgrać płyty DVD-Video wtedy jak płyta jest zabezpieczona standardowym zabezpieczeniem CSS (Content Scramble System). Potrafiły również zgrać jeśli zabezpieczenia były stosunkowo proste np. fałszywa wielkość filmu (pojemność płyty) 10 godz. W przypadku poważniejszych zabezpieczeń są bezradne.

Na stacjonarnym w bibliotece. Mają napędy.

A jaka to jest płyta dvd do zgrania? Film holyłódzki, polski czy domowe imprezy wesele, chrzest? Jeśli to polski dvd to spokojnie programy z mojego posta poradzą sobie. Powiem nawet, że nie spotkałem żeby nawet zagraniczne dvd z innych regionów (1, 3, 4, 5) sprawiały problemy ze zrobieniem pliku iso. Dvd to już stara technologia i od wielu lat nikt nie inwestował w zabezpieczenia.

To materiały do kursu językowego, ale już zgrało się dobrze tym programem DVD Decrypter. Dzięki za pomoc wszystkim.