Chciałem sobie zapisać film ze stronki na dysk,jest wiele sposobów,ale jednym z nich jest skopiowanie całego film z pamięci podręcznej przeglądarki “H:\Documents and Settings\User\Ustawienia lokalne\Temp”
Niestety próba skopiowania była nadaremna,pojawił się komunikat że plik jest zajęty przez proces.Po próbie uwolnienia od procesu (czyli przeglądarki internetowej) plik …zniknął,rozpłynął się bez śladu,nie został nigdzie skopiowany.
Dodam że naciśnięcie “stop” w odtwarzaczu lub zamknięcie strony powoduje również natychmiastowe skasowanie pliku z tego folderu.Piku nie ma w katalogu “H:\Documents and Settings\User\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji…\Cache” choć fimy z niektórych stron również tam sa zapisywane,ale stamtąd można swobodnie kopiować
EDIT:
właśnie odnalazłem na forach jedyny mądry sposób - oglądanie i ściaganie filmu pod linuxem.
Sposób mądry o ile nie mam zamiaru robić przez jakiś czas niczego innego poza serfowaniem po internecie i oglądaniu filmów,ale wolałbym nie restartować komputera,jakieś pomysły?