próbowałam sprawdzić jak działa program ułamki (czyli 1) ale to się chyba kompiluje (te cyferki na dole rosną) klikam to na dole ,przedrwij kompilowanie" potem nie odpowiada a potem wyskakuje program 2. co to może być i co z tym zrobić?
edit, próbowałam z takim prostym programem, najpierw się pomyliłam i też tak było a potem poprawiłam i nadal (zdj z prostszym programem ) w każdym razie coś się kompiluje potem wyskakuje jakiś program (który usunęłam z tego folderu, dodam że to chyba przy nim coś się zaczęło [CENZURA]) czasem też nie odpowiada ten testowy programo to chodzi
już nie trzeba, zanim to mi zaakceptowało to już zrobiłam, chyba coś zepsułam w definicji iosteam i musiałam wkleić nowe, zaakceptować tak w skrócie przekompilować jak dobrze pamiętam
edit. post mi zaakceptowali po całym dniu a ten komentarz po pół godzine nie wiem czemu, no nieważne w każdym razie
Za linki system chyba blokuje post z obowiązkiem moderacji przez człowieka.
Dodatkowo jakieś takie coś się pojawiło:
Czyli mod jeszcze ingerował w post by nie było widać „■■■■■” (dowolny wulgaryzm na 5 liter). Przy cytowaniu da się podejrzeć jakim mięskiem ktoś rzuca.