poszukuje program podobnego do tego, które maja użytkownicy ipodów. Chodzi mi przedewszystkim o to żebym mógł ustawić jakieś utwory w odpowiedniej kolejności, a potem przy podłączeniu odtwarzacza żeby zostały one automatycznie wgrane do jego pamięci. Posiadam tylko zwykły odtwarzacz mp3 a nie ipoda
Niby taka dobra firma ja za zwykły odważacz mp3 512mb dałem 150zł i po 2 miesiącach coś siadło i niechciała sie włonczyc to oddałem na gwarancji do naprawy to pomieciacu dostałem drórą 1gb z dopłatą 20zł. i po tygodni ten sam problem w poniedziałek jade do sklepu i zażądam oddania piniedzy i zainwestuje w mp4 8)
Odtwarzacz jest LG. Jest on niestety już dość stary ale działa bez zarzutów dlatego go nie wymieniam. Za to bardzo chętnie ułatwiłbym sobie z nim życie takim właśnie programem…
tt00mmeekk to co ty robisz z tymi mp3-kami Ja tam mam mp3 Creative 1GB i zyje i trzyma sie i jest zadbana a co do tematu według modelu poszukaj moze jakis programów
ta dróga mogła sie zepsuć z powodu nie zainstalowania oprogramowania które dostałem z płyta i bez tego wgrywałem piosenki ale do pierszej nie dostałem zadnej płytki i ten sam problem trudno trzeba zmienic firme ale nigdy wcześniej nie narzekałem na Creative bo mam głośniki tej firmy i słuchawki tez i działają bez zarzutu ale jutro jak mi zwrucą kase to fundne sobie mp4