Programu do kopiowania DVD

:frowning: szukam programu którym mozna skopiować płytę DVD-R . Jest płyta USG zrobiona przez lekarza. Czy jest jakiś program którym mozna skopiować tą płytkę?. Prosze o poradę . :-x :cry:

Nero… CloneDVD…

DVDShrink

DVD Decrypter

jezeli jej nie zabezpieczal niczym, czyli raczej tak, to wystarczy skopiowac cala zawartosc normalnie tak jak jest na plycie i wypalic w Nero biorac opcje DVD Video

Próbowałam w nero ale nie mozna wyskakuje komunikat że że ne mozna skopiować :-o

To może Clone DVD :

:arrow: http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=37&id=539 :mrgreen:

skoro klonowanie to:

BlindWrite

Alcohol 120%

UltraISO

PowerISO

tylko nalezy pamietaz ze najwiekrzy plik jaki mozna utworzyc na dysku gdzie system plikow to FAT32 wynosi 4GB, powyzej tego rozmiaru trzeba utworzyc na partycji w systemie NTFS

darmowy i powinnien sobie poradzić- polecam

Czy ten program jest po polsku, bo z angielskim nie najlepiej radzę . Nie ma jak język ojczysty :lol:

Dzięki , spróbuję , może mi się uda skopiować tą płytę . Dzięki :lol:

A w ogóle masz nagrywarkę DVD? Bo to jest co innego niż CD :mrgreen: :mrgreen:

I czy płyta DVD, którą chcesz skopiować przypadkiem nie przekracza 4.7 GB… Może to jest 8.5 GB a twoja nagrywarka nie przegrywa takich nośników. Jak tak to polecam DVD Shrink, który odpowiednio okroi twój film w ten sposób, że pozbędzie się niepotrzebnych rzeczy nie tracąc przy tym na jakości :smiley:

jeszcze jedno pytanie , czy “combo” w laptopie nagra płytę DVD? Mam wątpliwości, chyba nie? Co oznacza “combo”?

np. polaczenie napedu dvd i nagrywarki cd-r w jednym urzadzeniu

tak jak napisał landarek jest to połączenie CZYTNIKA DVD z NAGRYWARKĄ CD-R\RW, tak więc nie ma w takim urządzeniu niestety możliwości nagrania płyty DVD

Najlepszy do kopiowania i nagrywania wdg. mnie (CD, DVD, Blu-ray)

Ashampoo Burning Studio 6