szukam programu którym mozna skopiować płytę DVD-R . Jest płyta USG zrobiona przez lekarza. Czy jest jakiś program którym mozna skopiować tą płytkę?. Prosze o poradę . :-x
Nero… CloneDVD…
DVDShrink
DVD Decrypter
jezeli jej nie zabezpieczal niczym, czyli raczej tak, to wystarczy skopiowac cala zawartosc normalnie tak jak jest na plycie i wypalic w Nero biorac opcje DVD Video
Próbowałam w nero ale nie mozna wyskakuje komunikat że że ne mozna skopiować :-o
skoro klonowanie to:
BlindWrite
Alcohol 120%
UltraISO
PowerISO
tylko nalezy pamietaz ze najwiekrzy plik jaki mozna utworzyc na dysku gdzie system plikow to FAT32 wynosi 4GB, powyzej tego rozmiaru trzeba utworzyc na partycji w systemie NTFS
darmowy i powinnien sobie poradzić- polecam
Czy ten program jest po polsku, bo z angielskim nie najlepiej radzę . Nie ma jak język ojczysty :lol:
Dzięki , spróbuję , może mi się uda skopiować tą płytę . Dzięki :lol:
A w ogóle masz nagrywarkę DVD? Bo to jest co innego niż CD :mrgreen: :mrgreen:
I czy płyta DVD, którą chcesz skopiować przypadkiem nie przekracza 4.7 GB… Może to jest 8.5 GB a twoja nagrywarka nie przegrywa takich nośników. Jak tak to polecam DVD Shrink, który odpowiednio okroi twój film w ten sposób, że pozbędzie się niepotrzebnych rzeczy nie tracąc przy tym na jakości
jeszcze jedno pytanie , czy “combo” w laptopie nagra płytę DVD? Mam wątpliwości, chyba nie? Co oznacza “combo”?
np. polaczenie napedu dvd i nagrywarki cd-r w jednym urzadzeniu
tak jak napisał landarek jest to połączenie CZYTNIKA DVD z NAGRYWARKĄ CD-R\RW, tak więc nie ma w takim urządzeniu niestety możliwości nagrania płyty DVD