mam pytanie czy istnieje taki program który by zawierał w sobie funkcje np panda titanium…Spyware Stormer 1.4.7…AntyDialer tp…firewall…i coś przeciw pop-up… Jeśli tak to prosze napiszczcie co to za program
…a jęsli takiego Nieznacie To czy te programy mogłyby ze sobą współpracować i Jaki jest najleprzy firewall który by współpracował z pandą
Za informacje dziękuje…Pozdrawiam:*…:D:D
Kolejny nawiedzony. Więcej się nie dało wstawić tych znaków zapytania i wykrzykników?
masz racje co do swej wypowiedzi ale przecież można powiedzieć że nie na temat - bez obrazy
po 1 zalecam zmiane pandy jeśli nadal ja używasz. słaba wykrywalnośc wirusów, robaków, trojanów…fatalna heurystyka i wogóle :roll:. dla odmiany polecam Kasperskiego lub Noda32 oraz Mks
po 2 nie musisz korzystać z programu jakiegoś rodzaju żeby blokował pop-upy. przecież Mozila Firefox ma możliwośc blokowania ich :!:
no jeszcze istnieje możliwośc pobrania spyware doctor ale trzeba go zarejestrować by korzystac właśnie z opcji blokowanie okienek
Zaporą?? przecież ten firewall ma takie same opcje jak wszystkie inne programy tego typu. Że wypuścił go Microsoft to nie można go od razu zrównywac z glebą :!: Dla początkujących użytkowników jest on bardzo dobr - a w połaczeniu z dobrym antywirusem działa idealnie.
Ja kożystam z tego firewalla i jestem bardzo zadowolony.
Polecam do niego przeglądarkę Firefox - działa super
Sorki za przejezyczenie-chcialem napisac w najnowszej wersji pandy titanum, ale i tak sedno sprawy jest takie samo-znajduje sie tam dobry i skuteczny firewall.