Witam. Według mnie i pewnie wielu ludzi brakuje tu programów dla linuxa. Wielu ludzi używa tego systemu, ponieważ nie posiadają WINDOWS-a.
Proszę głosować w ankiecie.
Witam. Według mnie i pewnie wielu ludzi brakuje tu programów dla linuxa. Wielu ludzi używa tego systemu, ponieważ nie posiadają WINDOWS-a.
Proszę głosować w ankiecie.
Czarny1990 jakbyś poczytał tematy na forum, to dowiedziałbyś się, że w nowej odsłonie vortalu będzie dział poświęcony linuksowi…
zgadzam się choć sam używam Windowsa to uważałem że dla linuxa powiny być programy
chodzi o obecną sytuacje a nie co kiedy będzie będzie nie będzie nie wiadomo teraz nie ma
Boguss a jaki ma sens tworzenie aktualnie nowej bazy przeznaczonej dla linuksa i późniejsze jej przerabianie na nową platformę ??
Zdaję się, że było to już przez administrację tłumaczone. To nie jest robota na 5 minut…
ja wiem zgadzam się z tobą że teraz niema sęsu i wiem że będzie taka baza w przyszłości w tym vortalu ale chodzi mi też oto że do tej pory jak na dzień dzisiejszy niema nic na linuxa oto mi tylko chodzi.
eee?? Boguss powiwedz szczerze… Widziałeś kiedyś Linuxa na oczy? Wiesz ile posiada on dystrybucji? Wiesz co to np. Synaptic (na Ubuntu) i tego podobne aplikacje?
A swoja droga to to pytanie jest niesamowite :mrgreen:
A jakie to ma znaczenie ??
Co to ma do rzeczy ??
Nie bardzo rozumiem sens tego komentarza.
Jakaś tam jest
http://www.idg.pl/ftp/linux.html
Nie można powiedzieć że nie mam programów na linuxa.
Programów jest i to w bród tylko że nie są one popularne.
Pytanie powinno brzmieć “Czy powinny być odpowiedniki Windows-owskich programów na Linuxa” (np. WinRAR, Winamp itp. itd. )
Ogólnie są programy które wykonują te same czynności ale nie ma to jak klasyk
Ja czytam prawie wszystkie tematy, to wiem tylko przypominam.
Tak tylko wszyscy mówią o nowej odsłonie miała ona być na urodziny vortalu i nic.Sam mam linuxa i bardzo potrzebuje programów.
Gdzie tak niby wyczytałeś?
Ja czytałem, że miał być pod koniec czerwca 2006 roku…
Po co komu programy na lina jak każdy se może wejść w np. synaptica i ma wszystko ładnie podane na tacy…
To po co programy na Windows? :x :x
bulcio14 -> PW
No właśnie są programy do pobrania w kótrym niema w spmpatic.Nowe programy dopiero puźnej są aktualizowane.Boczi dobrze wspomniał to po co na windowsa?Powtarzam!!Jest mnustwo np w kórych niema w sympastic.
Złączono Posty : 30.01.2007 (Wto) 9:59
wszędzie o tym na forum mówili akurat patrzyłem na forum i jest pełno poszukaj sobie.
To teraz Prosimy administratorów o podanie przyblizonej daty powstania nowej odsłony dobreprogramy.pl .
Zaglądam systematycznie na forum i czytałem wszystkie wątki dotyczące nowej wersji Vortalu. Z tego co pamiętam, w żadnym nie było podanej przez Redakcję informacji o premierze nowej wersji w dni urodzin Vortalu, a jedynie przypuszczenia Czytelników. Jedynie w newsie w Vortalu dotyczącym urodzin Vortalu była podana informacja prawdopodobnej daty premiery - styczniu.
Widzę (po ankiecie), że użytkownicy vortalu dobreprogramy chcą, aby w downloadzie pojawiły się programy do linuxa. Jestem za…
W nowej wersji Vortalu będzie specjalny dział poświęcony Linuksowi. A że Vortal zajmuje się głównie programami (oczywiście legalnymi) to programy z pewnością będą.
Około 99% programów na linuxa jest darmowych!