Wczoraj zrobiłem format i zainstalowałem Windowsa XP z SP 3. Niby jest wszystko ładnie, pięknie, ale nie do końca. Problemy zaczęły się wczoraj przy instalowaniu GG - wyskoczył błąd MSF02, zainstalowałem wersję 6.1. Później winamp, w ogóle się nie włączył, zainstalowałem foobar2000 (w sumie dobrze, bo lepszy, ale jednak nie wiem dlaczego winamp się nie chciał uruchomić…). Po jakimś czasie wyskoczył mi komunikat, że pliki systemu Windows zostały zastąpione innymi wersjami i trzeba włożyć płytę z SP3. A dzisiaj, gdy drugi raz uruchamiałem komputer, to nagle avast wyskoczył z komunikatem, że klucz licencyjny jest niepoprawny i nie chce się uruchomić - tzn. nie ma jego ikonek w dolnym prawym rogu. A gdy wejdę w Mój Komputer, nacisnę PPM myszy, to mi skanuje dyski. Więc chciałem go zmienić i ściągnąłem Norton internet security 2009, ale przy instalowaniu wyskakuje mi taki komunikat : “Nie można kontynuować tego procesu (instalacji), ponieważ usługa systemowa nie została zainstalowana lub nie można jej uruchomić. Przed kontynuacją napraw instalację systemu Windows.”
Zrobiłem skan avastem dysku systemowego, nic nie wykazał.
Edit :
Dobra nazwa tematu ?