Chciałbym się dowiedzieć jaki program typu P2P jest najlepszym programem do pobierania plików. Ja mam program Overnet ale z tego co wiem tam czeka sie w kolejce a Kazza i eMule nie chcą mi chodzić.
Doradźcie! ![]()
Chciałbym się dowiedzieć jaki program typu P2P jest najlepszym programem do pobierania plików. Ja mam program Overnet ale z tego co wiem tam czeka sie w kolejce a Kazza i eMule nie chcą mi chodzić.
Doradźcie! ![]()
Opinie są bardzo zróżnicowane.Jednemu podoba się ten,drugiemu ten. Moim skromnym zdaniem,Kazaa jest najlepsza,ponieważ ma ją najwięcej ludzi.
Przedstaw bliżej problem niedziałającej kaazy.
Witam.
Osobiście polecam program BearShare.
ja korzystam z DCPlusPlus 0403 najnowsza wersja tzw. DC++ i jest oki polecam spróbować :lol:
DC++ ,ale ogulnie torrent rzadzi osotanio to tylko z niego ciagne nic wiecej sciagam tylko z np. muzyke z stron (linki)sprawdzonych typu elitetop, czy torenzzados twoj wybur zaley co chcesz ciagnac i jakie masz lacze;)musisz sam przetestowac taka jest zasada 
ja korzystam z dc++ i emula
ich glowna zaleta jest to ze nie instaluja niepotrzebnych smieci
a kaaza niestety to robi
musisz po prostu poprobowac i wybrac ten ktory Ci najbardziej pasuje.
ja naprzyklad jak chce miec cos szybko wybieram dc, a na emulu szukam rzeczy rzadkich
pozdrawiam
Mogłabyś bardziej zrozumiale pisać, bo trudno się połapać o czym Ty piszesz.
Osobiście polecam Overnet, sieć torrent i Dc++, no i ewentualnie Kazę.
Dzieki wam wszystkim wybrałem DC++ i jest naprawde dobry
Pozdrawiam! ![]()
“Byczków” masz coraz więcej i coraz bardzie rażące, a tego typu info przesyłaj na PW. :twisted:
Post OT
Kosz
Pozdrawiam 8)
Ja polecam podobnie jak Sebastian BearShare jest prosty w obsłudze żadko zdaża mi sie że musze czekac w kolejce. no i najważniejsze działa mi ponieważ z kaza i emulem podobnie jak ty miałem problemy
WinMX jest kompletnie darmowym programem p2p, umożliwiającym wymianę plików w Internecie za pośrednictwem sieci OpenNap i Prioprietary. Aplikacja oferuje zaawansowane wyszukiwanie plików oraz obsługuje właściwie wszystkie formaty: od MP3, WAV, MIDI przez JPG, GIF, PNG, AVI, ASF, MPEG po HTML, TXT czy nawet WSX i CLR. Obsługuje tzw. resuming, czyli możliwość dokończenia pobierania po przerwaniu połączenia oraz funkcję Chata z innymi użytkownikami oraz bardzo szerokie możliwości konfiguracji. WinMX w odróżnieniu od niektórych programów innych producentów nie zawiera oprogramowania szpiegującego ani nie wyświetla reklam.
Bittorrent i jego odmiany, Kazaa, eMule, DC++.