Programy-śmieci..?

Nie rozumiem czemu jest tu umieszczanych tyle programów nadających się tylko do kosza albo jeszcze gorzej, infekujących system.Albo na przykład stare spolszczenia…Nikt tego nie sprawdza ??! Kto miał tego typu problemy, pisać !!

ben.t , może podasz jakieś przykłady?

Kolego, cosik wymyślasz… podaj konkrety! !!

np. anti-trojan…

Przecież „anti-trojan” to program do usuwania trojanów…

Redakcja nie wpuszcza zawirusowanych programów, wierz mi.

Pokaż mi drugi portal w naszym kraju tak dbający o swoją bazę programów (a szczególnie pod kątem szkodliwych składników) a postawię ci krzynkę browca.

Nawet jeżeli znajdują sie jakieś komponenty szpiegowskie to w opisie jest to uwzględnione.

A nie przyszło Ci do głowy że użytkownicy starszego sprzętu stosują starsze wersje oprogramowania,

bo te nowsze nie są kompatybilne z ich sprzętem bądź OS ??

Szczególnie wtedy gdy one sa wyimaginowane :stuck_out_tongue:

ok, ok …portal jest dobry, zgadzam sie w zupełności ale czasem się właśnie zdarza, że zamieszczane są tu programy, które nie działają czy jak tam inaczej…nie tylko ja się z tym spotkałem sądząc po opiniach innych…tak czy siak, portal mi pasi a zwrócić na coś uwagę przecież można, chyba między innymi po to on jest…??? :smiley:

:expressionless: to Ty chyba ich nie umiesz zainstalować albo masz coś u siebie zepsute :slight_smile: jakoś innym wszystko działą.

Widze że sam nie wiesz o co ci chodzi, a chcesz tylko ponarzekać :?

Na vortalu masz przy każdym programie link do formularza w którym możesz zgłosić usterkę.

Ale niektórzy pierdoły piszecie. DobreProgramy.pl to najlepsza strona z programami w Polsce. Mi nigdy się nie zdarzyło żebym miał wirusa lub problem z programem z tego vortalu.