To są efekty jak się komuś nudzi
Przecież to jest totalna ściema!
Świetne
A czy ja gdzieś napisałem że jest inaczej ??
Zamieściłem topic w dziale na luzie i zaopatrzyłem link stosownym komentarzem:
ciekawe komu sie tak nudzi ?? jak by czlowiek powysylal sporo takich maili to bylaby niezla pensja po sprzedazy takich telefonow
ale naciaganie
Fiesta, czyzbyś chciał telefon ??
Biorąc pod uwagę liczebność forum, masz to jak w banku
To było żartem :lol:
A teraz na poważnie :twisted:
Zastanawiam się nad legalnością tegoż “przedsięwzięcia”.
-
Podrobiony adres strony (ktoś słabo znający się na Internecie może nie wiedzieć, ze w adresie strony domenę .com pisze się przez “c”, a nie przez “k”.)
-
Wykorzystanie zastrzeżonego znaku towarowego.
-
Forma typowego łańcuszka.
-
Wpisanie swojego adresu na dole zapewne zaowocuje tym, że dostaniesz maila ( i to niejednego i niekoniecznie po dwóch tygodniach) - typowe spamerstwo.
No bajer fajnie by było
a mozna sie nabrać z poczatku heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh:)
ręce opadają - ciekawie ile się znajdzie naiwniaczków
Kilku na pewno.
TAki wal ludziom wciskac… i te bledy ortograficzne Jak ktos sie na to wezmie, to ja jestem Baletnik
Jestem 1
Niestety. Nie możesz się zapisać do tej listy ponieważ liczba adresów w niej przekracza maksymalną liczbę dopuszczalnych adresów.
szkoda ze wał …
ostro jak zwała mogę się założyć ze full osób na to złapał :?
Np ja sie nabralem :lol:
ale Was fiesta wykorzytał, juz pewnie do niego jedzie całe pudło telefonów
hyhy
to zjawisko nazywa sie fishing i można nieżle na tym zarobić/stracić zarabia ten co nabiera nas a traci no chyba wiadomo kto traci… Kilka m-cy temu było też głośno o tym jak ludzie pozakładali konta za pośrednictwem internetu (bodajże w m-banku) po czym okazało się że strony banku to fałszywka a dane osobowe poszły w świat… i pewnie ktoś je sobie zwinnie wykorzysta!
Zamiast zrobić coś pożytecznego dla świata,to wymyślają takie bzdety,a ludzie co gorsza się na to nabierają
to chyba jestes… moj kumpel mi to wysłał. Wysłał także (przed wysłaniem mi) e maila na tamten aderes tylko nie wiem jaki jest cel tego kolesia