Proponuję rozreklamowaćdobreprogramy w tv

No bo nie przybędzie dużo użytkowników po tych reklamach w necie. A ja robiłem reklamę mojej mamy firmy do TVP3 i muszę powiedzieć że to wcale trudne nie jest.

Pozdro AK47

Według mnie, DP narazie wystarczy reklama w gazetach komputerowych i inyych stronach.

Administratorzy mają ważniejsze rzeczy, niż bawienie sie w reklamy do TV.

Są prace nad nowym vortalem, polowania, także na reklame w TV redakcja nie ma czasu.

PS: To tylko moje zdanie. Prosze nie brać go zbytnio pod uwagę 8)

Według mnie bezsensowny pomysł :roll:

W ogóle nie rozumiem sensu tworzenia takiej reklamy.

Ten kto chce coś znaleźć (związanego z tematyką vortalu) na pewno tu dotrze.

dobreprogramy to medium internetowe i nie powinno mieć miejsca reklamowanie tego w TV. Poza tym pochodzi mi to pod komercje.

Zresztą reklamują się ci co tej reklamy potrzebują a patrząc na liczbęodwiedzin tego wortalu wcale on ie potrzebuje reklamy gdyż mnóstwo użytkowników go odwiedza.

Wiecej w gazetach komputerowych… moze jeszcze linki sdponsorowane google?

Nie wypowiadaj się za osoby odpowiedzialne za takie sprawy.

Racja zgadzam się jak jużnie w tv to choćby w necie lepiej

Napisałem że to tylko moje zdanie, nie musisz od razu na mnie najeżdzać.

Nie “najeżdżam” na Ciebie tylko informuję, byś nie wypowiadał się na co redakcja ma czas, a na co nie ma, co może robić a czego nie może lub nie powinna.

Dobrze, teraz rozumiem. :stuck_out_tongue:

W każdym bądź razie pomysł nieudany :wink:

Cennik reklam TVP Program 1 i Program 2 w okresie 01-31 Maj 2008 roku… :slight_smile:

reklamaze2.jpg

Może sponsoruj vortalowi reklamę skoro jesteś chętny na taką inicjatywę.

to zrób reklamę i zamieść na youtube to też forma reklamy nawet czasem lepsza niż telewizja

Pomysł ciekawy aby np. dotrzeć do osób, które nie wiedzą, że istnieją darmowe odpowiedniki programów komercyjnych i można je u nas pobrać. Jednakże koszty jakie sobie wyobrażam w związku z taką emisją nas w chwili obecnej przerastają…

już wolałbym abyście zamiast reklamy kupili szybszy serwer albo zaczęli płacić naszym kochanym moderatorom za użeranie się ze spamerami, piratami itd. :smiley:

Bez przesady :stuck_out_tongue:

Chyba siedzą tu z przyjemności :stuck_out_tongue:

A niby co w tym przyjemnego?:>

Chociaż IMO kwestia wynagrodzeń za takie coś to również nietrafiony pomysł

Można się co nie co dowiedzieć.

Oczywiście jeśli ktoś tego chce.

w radio lepiej dać już może reklame :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja powiem tak:

Jak wpisuje się coś w google np. jakiś program, to pierwsze co wyskakuje to link do programu który znajduje się na vortalu. Dużo osób zna DP więc moim zdaniem zbyteczne jest reklamowanie tego gdziekolwiek :roll: