Propozycja: możliwość edycji komentarzy na vortalu

Hej, w komentarzach na vortalu brakuje mi możliwości edycji swoich komentarzy. Pozdrawiam.

Jest proste rozwiązanie.

Przemyśl co chcesz napisać a nie będziesz musiał edytować :slight_smile: Tak na poważnie, nie spotkałem się by, gdziekolwiek można było edytować komentarze …

To chociaż 10min na edycję… np. błędy poprawić czy coś :slight_smile:

Takie rozwiązanie to rozumiem ;] Jestem za.

Ale czasu nie więcej, bo narobiłoby się bałaganu.

Nie ja myślę, że edytowanie raczej nie - lepiej by było gdyby można było usunąć zupełnie komentarz, gdy nie został jeszcze przez nikogo skomentowany - dokładnie tak jak jest na tym forum - czyli mogę usunąć wpis, jeżeli jeszcze nikt na niego nie odpowiedział…

Edytowanie było by niezłym pomysłem. Jestem za, a nawet przeciw jak mawiał Wielki Elektryk :lol:

Jestem za. Zdarza się, że zapomnę czegoś uwzględnić w komentarzu i wtedy jedyne rozwiązanie to komentarz pod komentarzem.

Również jestem ZA. Opcja edycji lub usunięcia komentarza bardzo ułatwiłaby sprawę. 10 minut (albo i nawet 5) na edycję to w sam raz.

5 min- to bardzo dobry pomysł :wink:

=D> =D> =D> =D> =D>

Również jestem za :slight_smile:

Pozdrawiam!

Jestem Za opcją edytowania ostatniego komentarza lub usunięcia go, jeżeli nikt na niego nie odpisał.

A ja za tym by zostało tak jak jest. :slight_smile:

Bardzo dobra propozycja.

Moim zdaniem powinno być tak, że można robić z komentarzem cokolwiek (edytować, usuwać) dopóki nikt na niego nie odpowiedział. Mniej pracy dla moderatorów:)

A jak ktoś napisze komentarz pod komentem, to niech się samo doda do poprzedniego:

Tyle czasu bez odpowiedzi redakcji :expressionless: ?

Niekoniecznie edycja, już nawet sama możliwość usunięcia komentarza jak nikt na niego nie odpowiedział bardzo usprawniłoby funkcjonowanie wortalu. Edycja może prowadzić do całkiem sporego chaosu. Natomiast usuwanie bardzo by się przydało. Np. dzisiaj niechcący kliknąłem dwa razy w przycisk wyślij przy wysyłaniu komentarza na blogu (elektroniczne dowody osobiste). Efekt ? zdublowany komentarz, którego nie można nawet wysłać do moderatora celem usunięcia (czyjeś się da, ale nie swoje). Nie zajmuję się web-masteringiem, ale dodanie takiej funkcjonalności nie powinno być jakimś wielkim problemem. Czy istnieje jakiś powód który uniemożliwia wprowadzenie opcji usunięcia ?

Wszystkie komentarze przechodzą przez moderację. Różnica jest tylko taka, że komentarze niezalogowanych pokazują się dopiero po zatwierdzeniu, komentarze zalogowanych widać już po wysłaniu.