Propozycje programów

Proponuje zamieścić następujące programy:

Quic Time

Baner Maker Pro

Niestety nie mam linków do podannych programów jednak myśle że admini stanął na wysokości zadania i znajdą te bardzo dobre programy które poleciłem.

Witam.

Istnieje odpowiednia “komenda” do tego typu propozycji. Znajduje się ona na stronie głównej Vortalu.

Komenda istnieje, ale czy ktoś z obsługi serwisu w ogóle zwraca uwagę na to co ktoś przesyła za pomocą tej komendy ?

Jakiś miesiąc temu proponowałem super program TuneUP Utilities i jakoś ani się nie pojawił ani rzadnej odpowiedzi ani nic !

Ktoś to wyjaśni ?

A co tu jest do wyjaśniania ?? To że ktoś zaproponuje wcale nie jest równoznaczne z tym że za dzień czy tydzień program pojawi sie na vortalu.

Po pierwsze:

* zanim redakcja zamieści cokolwiek najpierw dokładnie to testuje.

Po drugie:

* przyjęta została zasada że wersje beta (testowe) nie są zamieszczane na vortalu.

Po trzecie:

* na umieszcenie praktycznie każdego programu (z wyjątkiem tych z licencją otwartą) redakcja musi uzyskać zgodę dystrybutora bądź producenta.

Jezeli któryś z tych warunków nie może być spełniony program nie jest udostępniany. I to wszystko. Nie ma o co się bulwersować. :smiley: :smiley: :smiley:

… a po czwarte, dziennie przychodzi około 150 propozycji programów, proponuje to pomnożyć przez 30 dni w miesiącu … :slight_smile:

Po długich obliczeniach z użyciem min. kalkulatora , liczydeł (Babci) wyszło mi w przybliżeniu 4500! Miłej pracy Lisku.