Siemka mam(y) <> małą prośbę: czy graficy vortalu mogli by by zrobić jakąś fajną skórkę do vortalu z letnim motywem ?? Np u góry można by jakiś element plaży + parasol + leżaczek a cały vortal koloru zółtego
Taka jest moja wizja letniej skórki vortalu ;]
“Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby”
Z góry dzięx 8)
userzy co o tym sądzicie ?? wypowiadajcie się wszyscy
Wg. mnie jest to nie potrzebne… mamy juz duzo skórek, zielony (jak najbardziej pasuje do lata), czerwony, niebieski, safari oraz ten nowy, a jezeli chciałby ktoś lato, niech zobaczy przez okno
Popatrz na wyniki sondy z nowym logiem na vortalu. A tyle mieliście negatywnego do powiedzenia na jej temat. :roll: Jak by admini chcieli spełniać każdą zachciankę userów to dostali po miesiącu dostali "wściku :dupa: " :lol:
Serwis jest dla Was, więc “userów trzeba słuchać” To naturalne, że to co nam się podoba niekoniecznie musi podobać się szerokiej społeczności. Dlatego też wyraźnie zaznaczyliśmy w newsie, że “stalowa” skórka jest jedynie propozycją, która miała głównie na celu pokazać, że “Pirat” nie musi się gryźć ale może się też dobrze komponować.
Co do innych kolorów to już o tym myśleliśmy - m.in. jakiś pomarańcz i jasnoniebieski - w sam raz na lato To na razie jedynie pomysły, więc nic nie mogę jednak zapewić na 100%
Najpierw musicie jednak definitywnie zdecydować co do logo - zapraszam zatem do oddawania swoich głosów w sondzie na vortalu
Według mnie pomysl na letnią skórkę jest jak najbardziej trafiony, vortal będzie się wyróżnił (juz to robi) na tle innych tym, że coś się a nim dzieje i że nie myslicie tylko o jak największej liczbie progrow (to tez oczywiscie), ale też, żeby przyjemnie się z niego korzystało, aby byl przyjazny dla użytkownika 8)