Pewnie to i tak bez sensu ale zapytać nie zaszkodzi - niedługo Black Friday czy jest szansa, żeby w ramach akcji zrobić jakiś porządny rabat na Huawei P30 pro np. w cenie ok. 2500 zł? Tak w takiej cenie już widziałem w jednym z lokalnych sklepów, no ale fajnie by było kupić go w X-kom - bo was lubię no i wiem, że nie będzie problemów z gwarancją jak przyjdzie co do czego.
Dziękujemy za wiadomość oraz propozycje. Aktualnie nie możemy zdradzać szczegółów.
Zachęcamy do śledzenia strony promocyjnej https://www.x-kom.pl/czarny-piatek
Podpinając się pod temat. Jeśli lista nie jest zamknięta to super jakby znalazł się jakiś zwykły laptop do przeglądania Internetu (i3 8-9gen lub dowolny i5/8GB RAM/240SSD) 14 lub 15"
No tak, Allegro od razu przypomniało mi się, gdzie zrobili akcję, w której jakiś Honor był za złotówkę. Serwery Allegro padły na dzień dobry i rzekomo egzemplarze za złotówkę były już wykupione. A później pretensje.
Wish niby robi promocje, kto pierwszy kupi a reszta dostaje zwrot (czyli nie że niespodzianka, że wzięło z konta 99.98% więcej i potem musisz sprzedać jako własny “outlet” lub w 14 dni zrobić zwrot sprzętu bez podania przyczyny).
Hehe…
U Nas robi się dziwna podjarka z okazji “Black Friday” oraz “Cyber Monday”. Tymczasem są to dni wyprzedażowe LEŻAKÓW MAGAZYNOWYCH. Jeśli coś nie dało rady się sprzedać przez dłuższy czas to prawdopodobnie trafi na BF/CM w cenie na pograniczu opłacalności, a możliwe, że i “pod wodą”. Dlatego też nie spodziewałbym się najnowszych modeli laptopów, RTX-ów Super (chyba, że od MSI bo ich piszczące cewki to tragedia) czy Radeonów. Prawdopodobnie bedzie to sprzęt, który hitem był na wiosnę.
Oczywiście mogę byc miło zaskoczony jak 2 lata temu gdy wyłapałem GTX 1060 od Gigabyte’a ale szału się nie spodziewam.
Wg mnie na 100% będzie po jednym modelu licząc łącznie friday+monday. Przecież rx 5700 już był w gorącym strzale. Zresztą dobre ceny na leżaki magazynowe też wskazane
Do wszystkich co piszą, że jest hype na Black Friday - przypominam, że Huawei P30 pro to nie jest już najnowszy flagowiec i w zaproponowanej cenie P30 pro jest do wyrwania i to w pewnych miejscach nie allegro, tak więc moja prośba nie jest taka z kosmosu.