Prośba o fixlist

cześć, łaskawie proszę o fixlistę, adwcleaner nie chce się zainstalować, jedynie malwarbytes usunąłem to co się dało, ma spore skoki ping w różnych godzinach, w załączeniu logi, pozdrawiamAddition_23-10-2019 01.51.47.txt (25,6 KB) FRST_23-10-2019 01.51.47.txt (86,1 KB) Shortcut_23-10-2019 01.51.47.txt (30,8 KB)

Cześć.

1. Pobierz ten plik i zapisz w katalogu z FRST, tzn. D:\uzytki
    fixlist.txt (790 bajtów)
    “Plik naprawczy, tylko dla Ciebie, został wykonany w FiRST Editor 1.09b © ijuliusz.pl”
  2. Uruchom FRST i kliknij Napraw, program wyłączy niepotrzebne procesy, zrobi Punkt Przywracania i zacznie pracę.
  3. Po restarcie wklej plik wynikowy.
  4. Pobierz ADWCleaner, uruchom z Uprawnieniami Administratora, uruchom skanowanie.
    Jeśli znajdzie linie z Preinstalled to odznacz, resztę oczyść, wklej plik wynikowy.

pięknie dziękuję, jak tylko będę miał wynik, wkleję raport

w załączeniu fixlogFixlog_23-10-2019 22.27.43.txt (4,0 KB)

ADWCleaner znalazł jedynie PUP.Optopnal.Legacy i faktycznie linie z preinstalled, którą odznaczyłem

Skrypt wykonał się właściwie.
Jeśli System odzyskał sprawność, zastosuj DelFix Zaznacz Remove disinfection tools i kliknij Run.
Zaznacz post, który rozwiązał Twój problem. Wystarczy jeden :wink:
obraz

W razie kolejnych kłopotów z komputerem, pisz :+1:

jeszcze raz pięknie dziękuję, potestowałem komputer jest znacznie lepiej, gra przeglądarkowa nie laguje przynajmniej, ale nie wiem czy to czyszczenie nie spowodowało trudności w łączeniu się peerów w qbittorrent, przez ostatnie 10h z żadnym się nie połączyłem
pozdrawiam

Oczyszczone zostały zasady połączeń i pamięć podręczna.
Usuń qBitttorrent i zainstaluj ponownie