Mam nietypowy problem. Otóż gdy podłączę laptopa do zasilania głośniki (Zewnętrzne - Tracer HiCube) zaczynają lekko potrzaskiwać. Początkowo myślałem, że to kwestia instalacji elektrycznej u mnie w pokoju, która nie była wymieniana od lat no i fakt - instalacja była w okropnym stanie no ale wymieniłem ją i od razu wyremontowałem sobie pokój. Niestety… nie pomogło Oczywiście próbowałem też przeinstalować sterowniki i też nic. W końcu wpadłem na pomysł, że może to jest kwestia tego, że korzystam ze zwykłego przedłużacza bez żadnych bezpieczników, odszumiaczy itd. itp. W związku z tym chciałbym zakupić jakąś porządną listwę zasilającą. Nie bardzo się znam na listwach i nie chciałbym kupić jakiegoś bubla za nie wiadomo jakie pieniądze dlatego prosiłbym was o pomoc. Jedyne na czym mi zależy to długość kabla - 5m. Cena nie gra roli. Zaproponujecie coś? Najlepiej z komputronika.
@Gryf W jednym z komentarzy jest zapis o tym, że listwa pomogła komuś w podobnym problemie do mojego jeśli chodzi o szumy i trzaski w głośnikach. Wina leży ewidentnie po stronie zasilania bo dopóki laptop nie jest podłączony do prądu głośniki nie szumią.