Dzięki.
Wykorzystam każdy sposób
A chwila może jeszcze inaczej.
Czy jest program, który umożliwia w czasie rzeczywistym zwalniać/przyspieszać film w płynny sposób?
O wartość wpisaną w jakimś tam polu?
Zaraz przetestuję
Może być, nie jest najlepszym rozwiązaniem ale nie będę zrzędził już.
Dzięki
I tak metoda luscx_pl - pobranie i spowolnienie x razy jest brana pod główną uwagę, wykorzystam różne metody i jakoś dam sobie radę dalej sam
tylko wpisałem bez zatwierdzania potem wkleiłem co było tu wspominane i wywala komunikat:
Uncaught SyntaxError: unexpected token: identifier
Zablokowano żądanie do zasobu innego pochodzenia: zasady „Same Origin Policy” nie pozwalają wczytywać zdalnych zasobów z „data:text/plain;base64,Cg==” (żądanie CORS inne niż HTTP).
To co wkleiłeś nie ma żadnego związku i komenda powinna zadziałać tak jak u mnie na screenie to tylko rzeczy które blokuje przeglądarka abyś nie był śledzony
Chyba polski dodatek lub “słowiański” (np. czeski/słowacki/rosyjski/chorwacki?)
W ustawieniach dodatku można wymusić by próbował spowalniać do “0,1” = pole “minimalna szybkość” z np. 0,25 zmieniasz na 0,1 i sprawdzasz.
Z wad, że trzeba klikać na ikonę dodatku by spowalniać/przyśpieszać lub robić zapętlenia/mute/przeskoki w przód i tył - jak nie skonfigurujesz skrótów klawiaturowych pod siebie.
PS. Firefox nie odtwarza dźwięków na prędkości/szybkości poniżej 0.3 a kiedyś nawet poniżej 0.4.
@P_I_W_O
Chyba spóźniłem się na tę dyskusję, ale z tego co zrozumiałem, że szukałeś prostego sposobu na spowolnienie filmu. Ja to robię przy pomocy edytora wideo shotcut. We właściwościach pliku obniżam prędkość, która standardowo na początku wynosi 1,0 i zmniejszam odpowiednio do wartości poniżej 1,0 oraz zaznaczam “pitch”. I zapisuję. Zwolnione tempo wychodzi dobrze, jedynie dźwięk doznaje zniekształcenia, ale to naturalne.
Nie, po prostu sobie przypomniałem jak sam renderowałem filmik 15 minutowy i jak cały czas słyszałem ile to jeszcze może trwać, przecież to tylko jedna zmiana
Aczkolwiek sposób z VLC lub przez konsole uważam n razy lepszy, bo nie musisz przerenderować całego filmu, ewentualnie chyba dało, by się też szybciej przez ffmepg bez renderowania zmienić fps ale nie wiem jak wiec nie jestem pewien.