Prosba o sprawdzenie loga


(Vito53) #1

miałem problemy ze startem kompa,(nie widział CD i DVD) ustawiłem w setup wszystko na defoult i komp pracuje dobrze :o Czy cos, mam jakąś paskude? Prosze o sprawdzenie :slight_smile:

Logfile of HijackThis v1.99.1

Scan saved at 19:11:19, on 2005-11-25

Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)


Running processes:

C:\WINDOWS\System32\smss.exe

C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

C:\WINDOWS\system32\services.exe

C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

D:\Antywirus\Avast4\aswUpdSv.exe

D:\Antywirus\Avast4\ashServ.exe

D:\ANTYWI~1\Avast4\ashDisp.exe

D:\Tlen\tlen.exe

D:\Skype\Phone\Skype.exe

D:\Kerio\Personal Firewall 4\Personal Firewall 4\kpf4ss.exe

C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

D:\Kerio\Personal Firewall 4\Personal Firewall 4\kpf4gui.exe

D:\Antywirus\Avast4\ashMaiSv.exe

D:\Antywirus\Avast4\ashWebSv.exe

D:\Kerio\Personal Firewall 4\Personal Firewall 4\kpf4gui.exe

D:\Soulseek\slskPLbyFoxconn.exe

C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe

D:\PeerCast\PeerCast.exe

C:\Documents and Settings\Vitek\Pulpit\HijackThis.exe


R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://home.netscape.com/home/winsearch.html

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://home.netscape.com/home/winsearch.html

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://home.netscape.com/home/winsearch200.html

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://home.netscape.com/home/winsearch.html

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchURL,(Default) = http://keyword.netscape.com/keyword/%s

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = wmplayer.exe //ICWLaunch

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Łącza

O4 - HKLM\..\Run: [avast!] D:\ANTYWI~1\Avast4\ashDisp.exe

O4 - HKCU\..\Run: [Komunikator] D:\Tlen\tlen.exe

O4 - HKCU\..\Run: [Skype] "D:\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized

O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - Unknown owner - D:\Antywirus\Avast4\aswUpdSv.exe

O23 - Service: avast! Antivirus - Unknown owner - D:\Antywirus\Avast4\ashServ.exe

O23 - Service: avast! Mail Scanner - Unknown owner - D:\Antywirus\Avast4\ashMaiSv.exe" /service (file missing)

O23 - Service: avast! Web Scanner - Unknown owner - D:\Antywirus\Avast4\ashWebSv.exe" /service (file missing)

O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe

O23 - Service: Kerio Personal Firewall 4 (KPF4) - Kerio Technologies - D:\Kerio\Personal Firewall 4\Personal Firewall 4\kpf4ss.exe

O23 - Service: NVIDIA Driver Helper Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

(Gutek) #2

Nie nie masz paskudy

usuń tylko hijackiem