Witam
Proszę o sprawdzenie moich logów. Od paru dni wraz ze startem systemu włącza mi się okno przeglądarki na sekundę i znika. Przeglądarka działa w tle ponieważ jak sprawdzam menadżer zadań to tam jest parę procesów działających dotyczących przeglądarki. Ten problem mam z Google Chrome i jak całkowicie odinstalowałem go programem Revo Uninstaller to ten sam problem jest z Microsoft Edge. Proszę pomóżcie mi bo nie wiem co się dzieje.
Przesyłam plik wynikowy po wgraniu pliku naprawczego. Zrobiłem restart i już przeglądarka się sama nie uruchamia. Jestem zadowolony dziękuje za pomoc. Zaraz przeskanuje z MBAM i ADW Cleaner. Addition.txt (53,5 KB) FRST.txt (37,5 KB) Shortcut.txt (46,4 KB)
Przeskanowałem programem ADW Cleaner i MBAM i nic nie wykryło. Wszystko działa fajnie. Mam nadzieje że się cos nie popsuje. Dziękuję bardzo krzysztoft1 za pomoc.
Tylko jest problem bo przez przypadek już usunąłem ten plik. Próbowałem go odzyskać przez program Recuva i nic z tego. A można jakoś przywrócić pliki usunięte z kosza?
Zignorować i uruchomić, ewentualnie jeśli masz obawy możesz usunąć wszystkie pliki/foldery utworzone przez FRST oraz narzędzie jako takie, zmień nazwę pliku FRST/FRST64.exe na uninstall.exe i uruchom ten plik. Procedura wymaga restartu i działa tylko poza Środowiskiem odzyskiwania systemu (RE).
Wysyłam plik wynikowy. Edge po wyłączeniu działał w tle ale teraz już mam Chrome i po wyłączeniu okna nie ma go w tle wiec jest dobrze. kprm-20230826181532.txt (1,4 KB)