Zmień proca na - E8200, pamięć - Goodram PRO albo OCZ Reaper! nie żadne SLI Ready, kartę lepiej - 8800GT 512mb Galaxy, albo nawet 8800GS Asus(chodzi mi o nowe karty w wakacje).
Tak do grania budżet 2800-3000PLN. Te SLI Ready są naprawdę kiepskie, bo gdzieś testy widziałem, w których 1 miejsce miały?, a płytkę chciałbym na x38, a frazpc o tej DFI się dobrze wypowiadało, raczej nie będę upgradeował w trakcie wakacji ani po tak więc chciałbym od razu kupić w miarę mocna kartę, a o tych TwinTechach tez wiele dobrego słyszałem.
Na pewno, szczególnie że def ma 333, i czy pisałem że musi zmienić bo mu zabije rodzinę? Napisałem lub , jak można przyoszczędzić to warto kupićl lub do grafy dołożyć 9600GT nie jest wydajniejsza od 8800GT.
Z dostępem jest różnie, często jest w ofertach, a jak chcesz kupić to okazuje się że nie ma na mag i w hurtowniach.
Jak komputer do grania to X38 na nic ci się nie przyda bierz tego Foxconna , zyskaną kasę lepiej zainwestować coś co będzie służyło lata czyli np. zasilacz polecam wymienionego Enermax-a.
Dysk Seagate 500Gb 7200.11
Procek E7200
Karta graf. 9600GT by Palit, Twintech po wakacjach wyjdą nowe karty I obecne 8800GT/GTS również obecne 9800 przejdą do segmentu tanich średnio wydajnych kart, tym samym ostro polecą ich ceny. Najrozsądniejszym krokiem jest kupno teraz 8800GS/9600GT po wakacjach kiedy ceny jako tako się ustabilizują kupić nową kartę.
Oki, zostałem przekonany w 100% do płyty fox’a (aczkolwiek mam pytanie czy jest jakaś [może być droższa] lepiej wyposażona a jednocześnie również opłacalna i stabilna) i zasiłki enermaxa, obudowa to się zobaczy bo dziwny i wybredny gust mam, procka zostawię e8400, dysk chciałbym koniecznie od samsunga (tylko jaki?), a co sądzicie o karcie dźwiękowej, no i jak w końcu z tymi ramami, bo różne radzicie i zgłupiałem w tej kwestii?