zaczynam dopiero przygodę z programem ProShow Producer i mam pytanie jak w tytule jak zapisać prezentacje w rozszerzeniu .avi, bo mi się zapisuje w rozszerzeniu .psh Chciałabym dać prezentacje w prezencie na pendrive i żeby ta osoba bez problemu otworzyła na swoim laptopie, albo telewizorze. Jestem strasznie ciemna w tych tematach wiec bardzo proszę o proste wytłumaczenie jak to zrobić ??
Przygotowany projekt możemy zapisać w wielu różnych formatach, zarówno w jakości HD. Ponadto aplikacja została wyposażona w moduł pozwalający na bezpośrednie nagranie przygotowanej prezentacji na dysku CD, DVD lub Blu-ray.
Ale moje pytanie brzmi jak?
jak klikam File -> Save to mi sie zapisuje w rozszerzeniu .psh i jak chce otworzyć później prezentacje to mogę ale tylko za pomocą programu proshow producer a ja bym chciała za pomocą bardziej popularnego programu który raczej wszyscy powiini mieć na laptopie.
Aby zapisać kliknij na górnej belce w ikonę “create output”.To jest okno zapisu pełnej wersji.Jesli możesz otworzyć zakładkę Video File znajdziesz tam opcję zapisu w AVI.Jesli nie to jest tak jak pisze p19koz
Chyba mam inną wersję bo nie było na górnej belce, musiałam trochę poszperać w tych wszystkich opcjach i okno wygląda trochę inaczej ale w każdym bądź razie znalazłam i się udało zapisać w rozszerzeniu avi bardzo, ale to bardzo dziękuję za pomoc
Okay.Ja pokazywałem wersję 4.52.a w wersji 5 jest w zakładce Publish>Publish show lub przycisk Publish w prawym górnym rogu okna roboczego.Wydaje mi się,że najlepiej by było zapisać w H264 720 lub 1080p,wrzucić na YouTube i przesłać link.Kiedys bawiłem się tym programem i na YouTube mam jeszcze do tej pory slajd :