jestem bardzo nie zdecydowany zamówiłem sobie podsłuch za 30zł a teraz go nie chcem jutro dojdziie za pobraniem ale nie wiem czy przyjac starce 30zł rozmysliłem sie bo z drugiej strony kupił bym ponto mam 80zł plus babcia da trooszke i tak za 150zł bym ponton kupił bo wakacje i wogule a podsłuch na co mi chiałem tylko tak ale na dłuszą mete nie potrzebny co myslicie jak paczki nie odbioore nic takie odesla ja jemu i negatywa dostane jestem nie zdecydowany nie wiem sam czego chcem ale jedna ponto tu u mnie kupie
Kolego Allegro to jest poważna platforma aukcyjna. Za takie decyzje możesz ponieść poważniejsze konsekwencje. Ewentualnie możesz skontaktować się ze sprzedawcą i tylko z nim się dogadać.
PS
Po raz kolejny.
Twoich postów nie da się czytać.
Jezeli nie odbierzerz przesylki i skontaktujesz sie ze sprzedawca i zwrocisz mu koszt aukcji czyli prowizje jaka pobralo allegro od niego za wystawienie i sprzedaz przedmiotu - to mysle ze obejdzie sie bez zadnych nieprzjemnosci.
Dolicz jeszcze koszt pobrania ktore zaplacil.
Sprzedajacy to tez ludzie i rozumieja takie rzeczy. Tylko trzeba im zwrocic poniesione przez nich koszty aukcji
Kup ten podsłuch, jak zamówiłeś, 30 zł to nie jest dużo.
Na przyszłość najpierw się trzeba zastanowić czy czegoś potrzebujesz czy nie. Jak się coś zamawia to trzeba odebrać.
ale jak nie odbiore oleje te i tyle dostane naegatyw i tyle
Poza negatywem jezeli sprzedajacy oto wniesie dostaniesz ostrzezenie od allegro. Potem jeszcze dwa i zegnaj allegro.
proszę się powstrzymać ood takich komentarzy :evil:
mateo515 ma problem, więc, jak ktoś ma tak pisać, to niech nie pisze
dzieki no jestem nie zdecydowany oj chiałem to na poczatki bo podsłuch ale no nie wiem doradze sie matki mam problem wiem nie powinnienem tak robic ale na dłusza mete to chyba nie potrzebne a nie stac mnie na wszystko a ponton bym kupił na miejscui i wogule zamknijcie temat ok czesc
Następna posty pisane takim językiem zaliczą natychmiast bliski kontak z cyberprzestrzenią. I naprawdę nie będzie mnie w tym momencie interesować zaświadcznie o dysleksji. Mateo nie pierwszy raz zwracałem Ci uwagę na interpunkcję, o sesnsowności Twoich postów nie wspomnę :evil: :evil: :evil: