mam bardzo prostą sprawę. Otóż chce kupic laptopa, bo obecny Acer juz nie daje rady pracowac. Jak to Polak szukam po sklepach z promocjami:D i do kopałem sie w Komputroniku Samsunga RV511 za 1900zł ale do tego dają jeszcze w zestawie drukarke. Pytanie o samego laptopa - do takich rzeczy jak word, excel, internet, czasami film będzie ok? i co możecie powiedziec o jego baterii? z gory dzieki
Kuzynka ma i jest zadowolona do neta w sam raz bateria trzyma około +/- 3godziny. Jest baaaaardzo cichy. Dalej się nie wypowiem bo nie ma z nim żadnych problemów. Na Windows 7 się nie zawiesza wszystko ładnie chodzi pod warunkiem że wgramy czysty Windows bez samsungowych dodatków. Ona też kupiła go z drukarką tylko że wtedy dawała 1799 zł ale teraz dyski poszły w górę i sam sprzęt też pewnie dlatego jest droższy. Ogólnie do zastosowań takich jak Ty piszesz idealny
ja tam był brał tego Samsunga:D, daje Ci ten komputronik tez drukare to co ci tam szkodzi:D? a ta kasa nie jest jakos tam wygórowana wiec tym bardziej:D. Zamawiasz w necie i leć do salonu, bo Ci ktoś sprzątnie ostatni;D
boria1975 dzięki za cynka o tych testach. Poczytałem go tak ze prawie znam na pamięć:D. Ale w końcu kupiłem ten zestaw. Powiem wprost skusiła mnie cena w tym Komputroniku, a dodatkowo moj Epson nie należy do najlepszych wiec drukara zostala tez wymieniona w jednym pakieciku. Mam go od 4 dni i działa ze aż miło - oby tak dalej i oby nie zapeszyc/ Dzięki wszystkiim za dyskusje;)