Jest to pierwsza misja w Part II Prolog!! chodze po tym komisariacie i nie wiem co mam zrobic bylem na górze na dole na “środku” i lipa nie wiem co mam zrobić! prosze o pomoc! z góry thx
Musisz zejść do piwnicy. Tam jest areszt i… dalej już z górki. :lol:
a dokladniej gdzie ta piwnica?? mozesz dac screena??
Złączono Posta : 12.07.2007 (Czw) 12:06
chyba wiem o co chodzi!! tam siedzi jakaś kolesiówa przy monitorach!! w tym problem, że ona nie chce mi otworzyć tych drzwi:/
Trochę słabo pamiętam, ale chyba było tak:
Podchodzisz do drzwi aresztu i ta policjantka je otwiera. Wchodzisz do aresztu i rozmawiasz przy jednej z cel rozmawiasz z Moną. Wracasz do policjantki i wtedy następuje atak na areszt i wybuch. Policjanci otwierają szafę z bronią i wybiegają, a Max po zabraniu pistoletu z szafy może działać…
no właśnie w tym proble ze ona nie chce podejść i tworzyć
zapisac wyjsc i wejsc
No to sa takie niepozorne dzwi i z tego co pamietam sa schody na dół i tam juz potem jest tyle wiary do razwalenia ze to szok wogole. To koło jakiego biórka sie przechodzi i sa tam na konncu po lewej stronie chyba koło gasnicy sa drzwi i schodzi po schodach i dalej to samo sie rozchodzi.
drzwi w areszcie to musisz sobie sam otworzyć, po prawej stronie drzwi na ścianie jest takie coś i to trzeba nacisnąć, za pierwszym razem musisz nacisnąć wysłuchać co ma ci gościu do powiedzenia i iść do pokoju przesłuchań, na górze, jak przesłuchanie się skończy gadasz z gościem co tam był i idziesz do aresztu, rozmawiasz z moną, wychodzisz i wtedy sie zaczyna cała akcja
wszystko dobrze poza jednym!! przed jak siew wejdzie do pokoju przesluchan to nei ma przesłuchania!! trzeba siąść do komputera! bedzie bajeczka, skończy się i wtedy dopiero bedzie przesłuchanie ale i tak thx za pomoc
fajna gra :o przeszłem całą jak cos to napiscie na e-mail
a zafundujesz komus? Bo wątpie żeby ktoś chciał za to płacic
Nie ma nic za darmo na tym świecie (chyba że nielegalne)
to niech sobie kupi encyklopedie gier za 19.99 i zaoszczędzi
no i kolejny problem:P chyba jeste zaglupi na tą gre! więc pomóżcie:) chodze po jakims wieżwcu czy coś w tymstylu no i ide na środku takiego jakiegoś mostku stoją materiały wybuchowe!! najpierw rozwalam kolesii w takich różowych strojach potem max payne mówi skąd oni sie wzieli!! wysadzilem te ladunki( strzeliłem do nich) no i kich nie wiem co mam zrobić
To jest na takim placu z dzwigiem??
nie!! to jest misja gdzie Max rzucił sie do jadącej furgonetki i w niej dostał sie do bazy tych kolesi co z nimi walczy!! dodam ze wtej misji w tym budynku jest skład broni na jednym z pięter i leży pełen zapas amunicjii do snajperki i mp5
Złączono Posta : 25.07.2007 (Sro) 11:41
przeszedłem już tą misję
wejdź do windy choc niewiem czy otą runde ci chodzi co mam na mysli jeśli w tej rundzie są przyczepy kempingowe to tak chyba żę codzi ci o inną runde… chyba wiem jakom jezeli grasz dziewczyną i jestes na tym moscie to zeskocz jak zginiesz to wczytasz