Proszę o sprawdzenie loga - komp nie chce się uruchomić

Witam serdecznie.

Proszę o sprawdzenie loga, poniewaz do dnia wczorajszego komp chodził bez problemu od dzis nie chce sie uruchomić wszystko jest ok do czasu jak pojawia sie niebieska strona z napisem ZAPRASZAM i już tak zostaje komp cały czas cos mieli. Po restarcie wchodzi.

Próbowałem przywracanie systemu i nie pomogło.

obciety log - wklej cały

sory

reszta

maniutek no co ty, jaja sobie robisz :?

Było trzeba zedytować swojego pierwszego posta i wkleić całego loga

Log masz ok

Ciachnij:

Wyczyść katalog TEMP

Start=>Uruchom=>%temp%=>I usuń wszystko co sie tam znajduje

Zrób defragmetacje

przepraszam :oops: kuz5, to się więcej nie powtórzy.

Dziękuję, ale i tak sie nie chce odpalić.

Złączono Posta : 25.01.2006 (Sro) 16:50

to jeszcze raz ja. Proszę o radę .

Tak jak pisałem w pierwszym poście komp uruchamia mi się tylko do momentu melodyjki i napisu ZAPRASZAMY , dalej wisi cały czas coś mieląc po restarcie odpala i w trybie uruchom z ostatnio znanymi ustawieniami ( czy cos takiego ) też jest ok.

System został postawiony od nowa i 2 dni było ok ( choziaż bardzo długo się logował ) i dziś znowu jest to samo .

jestem bezradny i nie wiem gdzie szuka przyczyny.

Może to jakiś wir ?

Tak na wszelki wypadek log teraźniejszy.

Proszę o radę.

Dziwne to moze byc wiele objawow i przyczyn, stery stare poprobuj - na nwoo zainstaluj, pomysle i dma znac - z PW winika ze to wina Sterow od ATI

Witam ponownie.

Po radach jakie otrzymałem od Gutek2222 wróciłem do satrych sterów , narazie chodzi choć jak zauważyłem nie tak jak powinien( długo sie ładuje), kombinowałem ze zmianą sterów i nawet nie chciał zaskoczyć przy sterach 5.8 z którymi super sobie radził przed formatem, jeszcze popracuję nad tym.Tymczasem czekam na jakieś rady.

Narazie dzięki .

To jakby co z plyta??? hm…Pokombinuj z Optymalizacja XP: http://www.searchengines.pl/phpbb203/in … topic=5989

Podaj mi parametry kompa

Start >>> Uruchom >>> msconfig >>> w zakładce Uruchamianie wyłącz te 2 wpisy.

Panel sterowania >>> Java Plug-in >>> Update >>> odznaczyć Check for updates automatically

Start >>> Programy >>> Autostart >>> kasacja z prawokliku.